Nyhed Reduced price!
Engros-2 Halskæde Enkel Guld Sølv Perle Vedhæng Tilbehør Choker Halskæde Smykker Til Kvinder XL7508

Engros-2 Halskæde Enkel Guld Sølv Perle Vedhæng Tilbehør Choker Halskæde Smykker Til Kvinder XL7508

kr3.07

Ny vare

På lager

Tags: smykker engros, engros smykker, Smykker Til Kvinder, Billige smykker engros, Høj Kvalitet engros smykker, Kina smykker til kvinder Leverandører.

Velkommen til min butik, Kære min ven: Vær bruge lidt tid er du velkommen til at kigge på andre varer i min butik: jeg tror du vil falde i kærlighed med det. du vil måske finde noget andet, der vil interessere dig.

Tak for din visning og ønsker dig held og lykke!

logistik oplysninger Shipping Politik 1.For Ingen tracking oplysninger, du kan spore online ) om 15-60 dage levering, hvis du ikke kan acceptere nogen tracking oplysninger, der håber, du behøver ikke lægge for. 2. For>$7, vil vi sende din ordre via Kina Post, der er Registreret luftpost, ePacket (kun for USA) om 7-45 dage levering; 3.For>$150, vil vi sende din ordre via UPS, FEDEX, DHL, ARAMEX. (for afsnit lande) om 3-10 dages leveringstid. Returnering/Refusion *** Hvis produkter er ikke samme som beskrivelse eller beskadiget i transit. Når du vise billederne til os, vil vi gensende eller refundere pengene til dig. ***Af en eller anden grund ikke er tilfreds med de varer, vi accepterer afkast og udvekslinger med i 7 dage efter du har modtaget din vare og du skal betale for returnering. Hvis udskiftning ikke er tilgængelig, så den vil blive refunderet med oprindelige betalingsmetode. Feedback . *** Tak for at give 5 stjerner feedback med hver ordre til at være din værdifulde kunder og med at få vores privilegium. Vi bekymrer os om vores værdifulde kunder, og vil bestræbe os på at løse eventuelle uventede problemer. *** Hvis du ikke opfylder den varer, er du velkommen til at kontakte os i god tid, og sender besked først, før du forlader negativ feedback eller åbne enhver tvist på alibaba. Negativ feedback løser ikke noget, vi vil altid gøre vores bedste for at løse problemet, og leve op til din tilfredshed.

*** Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Vi vil svare inden for 24 timer.

** China Post, luftpost,skal om 15-25 arbejdsdage at ankomme. hvis du har brug for de varer hurtigst muligt, bedes du vælger fragt metode, DHL eller EMS og betale ekstra shipping(5-9 dage til at ankomme dig ).

Når vi kan se din betaling for forsendelse, vil vi arrangere skibet til dig indenfor 2-5 dage efter din bestilling.

** Leverings tid(via Kina Post)

Produkt detaljer

NecklaceFeature: 100% Helt nye og høj kvalitet. Antal : 1PC Nice tilbehør til at integrere smykker tilfældet for piger og samlere Match med passende beklædning til anden lejlighed Vidunderlig gave til dig og dine kvindelige venner Fange denne smukke tilbehør til dig Materiale : Alloy Størrelse :45cm Farve : Guld, Sølv Vægt : 5G Model : XL7508 Hvis du ønsker, at antallet af mange, kan Du kontakte mig

Jeg kan tilbyde dig en engrospris

Der er også en perfekt sikker måde fragt

Og nogle spørgsmål om afgiftsfritagelse

Selskabet er oprettet for tidligt er en gammel virksomhed

Jeg håber, du er min livslange partner

Du vil blive tilfreds med mine håndlavede smykker flere varer, kan du klikke på Smykker vedligeholdelse: 1. smykker er ofte erstattet med et stykke af smykker, du bør undgå lange slid, især i den varme sommer, smykker plating langvarig eksponering til at svede let mistes, så det er bedst at planlægge det element, der skal bruges som en almindelig substitution. 2. eksponering for kemikalier, smykker sårbare. aroma bad, svømmer i klor, havvand korrosion forårsaget af salt, vand, korrosion og smykker plettering af mærker, alt det tilbehør, der skal fjernes, før badning eller svømning. 3. kollision udsat for ridser, butikken være omhyggelig med ikke overlapper hinanden smykker sammen, bør opbevares i den originale emballage eller i uafhængige små smykker kasser er til rådighed for at undgå skrammer og ridser overfladen. 4. fra tid til tid til at rense smykker, skal du bruge bløde hår børste til at feje rengøre overfladen af smykker, lave smykker, til at fjerne overflade pletter. 5. på metal overfladen med et lag af gennemsigtigt neglelak, så du kan undgå kontakt med tilbehør og luft, bære længere. Din tilfredshed, er vores stræben!(Mr Guo)

Form\mønster Dråbe Vand
Vedhæng Størrelse 10mm
Metaller Type Zink Legering
Kompatibilitet Ingen
Funktion Stemningen Tracker
Halskæde Type Vedhæng Halskæder
Kæde Type Kæde
Model-Nummer XL7508
Materiale Legering
Metal-Farve Gold2, Silver2, Gold1 Og Silver1
Element Type Halskæder
Bøde eller Mode Mode
Køn Kvinder
Stil Classic
Enhed Type masse (2 stk/masse)
Pakke Vægt 0.02kg (0.04lb.)
Pakke Størrelse 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer