Nyhed Reduced price!
Nyeste Badass Farvet Skull T-Shirts Til Mænd Paris Land Flag, Skull T-Shirt Cool Mode Image T-Shirt I Oversize Hvid T-Shirt

Nyeste Badass Farvet Skull T-Shirts Til Mænd Paris Land Flag, Skull T-Shirt Cool Mode Image T-Shirt I Oversize Hvid T-Shirt

kr75.46

-38%

kr121.75

Ny vare

På lager

Tags: t-shirt til mænd, skull t-shirt, hvid t-shirt, Billige t-shirt til mænd, Høj Kvalitet skull t-shirt, Kina hvid t-shirt Leverandører.

Velkommen til vores butik. Store Promotion:Køb 2 stykker t-shirts, få $1 rabat. Jo mere du køber, jo mere sparer du. Lavet af 100% bomuld, og ingen fade udskrivning garanteret kvalitet. Vi støtter detail -, engros-og drop shipping .(vi kan levere varen billeder for dig) Vi kan udskrive et mønster eller bogstaver du ønsker på t-shirts. Vi byder velkommen til kunstnere til at tilbyde mønstre til os og få penge fra salget Bemærk: Vores t-shirt størrelse er Asian Størrelse. Se vores størrelse diagram omhyggeligt, før du bestiller.

Venlig Påmindelse: 1. Farven af det faktiske produkt kan være lidt forskellige fra det billede, der vises på grund af forskellige lys og computerskærm. 2. Bemærk, at 1~2cm fejl på grund af manuel måling. 3. Vi vil ikke lade vores oplysninger om drop shipping orden. 1. Vi leverer til hele verden. 2. Vi vil sende dine varer inden for 5 dage (undtagen helligdage), vi altid vil forsøge at afsende din ordre så hurtigt som muligt. 3. Alle parceller er tracking-numre, vi sender tracking informationer til dig så snart din ordre er sendt 4. Til USA, vi sender af e-Pakke for den vare mindre end 2 KG. Det tager normalt 7-15 dage. Til andre lande, vi sender med Groendalspark.dk Standard Shipping, Kina Post, der er Registreret luftpost, Singapore Indlæg, EMS, e-EMS, etc. for det element, der er mindre end 2 KG. For elementet over 2KG, vi sender af EMS, e-EMS, UPS, Fedex, Aramex, DPEX, Groendalspark.dk Premium Shipping, etc. Disse er de bedste levering selskaber Groendalspark.dk samarbejder med. Leveringstid: Til Asien og Nordamerika, er det normalt tager 3-15 arbejdsdage. Til Europa, Midt-Øst, Oceanien, tager det som regel 10-30 arbejdsdage. Til Sydamerika og Afrika, det tager normalt 30-60 dage. Din tilfredshed er det, vi stræber efter. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du venligst kontakte os FØRST. Vi vil forsøge at træffe foranstaltninger til at løse dit problem inden for 2 dage, indtil du er tilfreds. Hvis du ønsker at returnere dine varer, bedes du sikre, at de elementer, der vil være tilbage i god stand med original emballage. Enhver, der bruges, vaskes, farvet, skadet poster er ikke acceptabelt. Vi vil sende udskiftning eller refusion, når varen er modtaget. Hvis det er vores fejl, vi vil betale for shipping gebyr. Hvis det er dit problem, er du nødt til at betale for shipping gebyr. Vær venlig at efterlade os en 5-Stjernede positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter! Hvis for nogle grunde, du er ikke tilfreds med vores produkter eller tjenester, bedes du kontakte os FØRST. Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer, indtil du er tilfreds.

Element Type Toppe
Mønster Type Kranier
Køn Mænd
Hætteklædte No
Materiale Bomuld
Krave O-Hals
Funktion Naturlig Bomuld,blød
Mærke LYNSKEY
Farve Hvid, Sort, Blå,Navy, Grå, Grøn,Kulstof, Lilla,Rød, Gul
Størrelse S, M, L, XL, 2XL, 3XL
Ærme Stil Almindelig
Ærme Længde(cm) Kort
Stof Type Klædes
Model ZEWA Libanesiske Flag Skull
Stil Casual
Toppe Type Tees
Salg af Pack No
Pakke Vægt 0.26kg (0.57lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 6cm (11.81in x 7.87in x 2.36in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer