Nyhed Reduced price!
10 Farver: Sand vasket ren bomuld, stof, farve, syning af tøj, Indretning, Pude, Dyne, håndværk af værftet

10 Farver: Sand vasket ren bomuld, stof, farve, syning af tøj, Indretning, Pude, Dyne, håndværk af værftet

kr33.72

Ny vare

På lager

Tags: ren bomuld stof, bomuldsstof, stof stof, Billige ren bomuld stof, Høj Kvalitet bomuld stof, Kina stof stof Leverandører.

Hvis der er flere farver for dette stof. Venligst forlade den farve, du ønsker, når du afgiver ordren. Ellers vil vi afsende din ordre i en tilfældig farve, hvis vi ikke modtager din bekræftelse i 2 dage. Vi sætter stor pris på din forståelse og samarbejde. Din ordre vil blive leveret in1-3 arbejdsdag med Air Mail hvad du vælger efter din betaling er ryddet. Prisen er for én yard(1 yard=0.9145 meter). Hvis du ønsker en længde, er du velkommen til at kontakte os. **************************************************DESCRIPTION************************************************ Vi vil skære, og holde alle kontinuerte.

Materiale: bomuld

Farve: som billeder

Bredde: 150 cm

Vægt: 175 g/m

Egnethed: top, t-shirt, bluse, nederdel, kjole, hjem, dyne, seng, pude, håndværk

Stræk indeks:

√ikke-elastisk

lidt elastisk

temmelig elastisk

elastisk

Tyngde-indeks:

tynd

Lille

tynd

√moderat

tyk

Tykkelse indeks:

sheer

temmelig ren og skær

lille sheer

√ikke ren og skær

Blødhed indeks:

skulpturelle

Lidt skulpturelle

moderat

√blød

Sæson egnethed:

√foråret

√sommer

√efteråret

vinter

Dette er en karakter bomuldsstof, det er sand-vasket, farverne er meget rart for beklædning eller Indretning. Jeg tror, det er også velegnet til at gøre pude og dyne sæt.

---------------------------- FORSENDELSE ---------------------------

*Din bestilling vil blive leveret inden for 1-3 hverdag med China post air mail efter din betaling er ryddet. Hvis du ønsker, at andre e-mail tjenester, bedes du kontakte mig og den mail, der bør være omfattet af din side.

**Vi foreslår, at du forlader dit telefonnummer, din adresse til post kontakt.

***Hvis du køber flere varer, vi vil justere levering gebyr, som er baseret på det faktiske vægt.

****Hvis du ønsker at få et tilbud på forsendelse af flere varer eller har brug for mere af dette stof, bedes du kontakte os.

----------------- IMPORT TOLD OG SKAT ------------------

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være inden køb.

------------------------- KONTAKT MIG -----------------------

*For yderligere information eller engros ordersconvo mig nogen tid.

**Tillad mig at svare dig whitin 24 timer ( mandag--Firday).Jeg vil gøre mit bedste for at svare dig hurtigt og præcist.

***Hvis du ikke modtager mit svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og jeg vil svare dig så hurtigt som muligt, tak.

----------------------------- TILBAGEBETALING -----------------------------

*Afkast er IKKE godkendt til at skære tekstiler, FORVENTE for en dårlig kvalitet, eller forkerte varer, som vil blive fuldt refunderet.

**Pakke betragtes som tabt, hvis det ikke ankommer inden for 2months fra udstationering dato og tracking info godkender det. Vi vil fylde i påstanden om at de tabte på vores egen.Mens påstanden er videre, at vi ville sende det samme produkt til dig eller refundere det fulde beløb af ordren til dig.

---------------- SILK_FABRIC_MAINTENANCE---------------- Tip 1 - mulberry silke vil krympe lidt efter vask, så bør du vaske og tørre det i skyggen, før du bruger. Tip 2 - Brug et neutralt rengøringsmiddel i stedet for almindelig sæbe, ikke kraftigt rub eller bruge hair brush, skylles rene for at undgå pletter eller ar. Tip 3 - Undgå kontakt med ru overflade. Foldet til opbevaring i stedet for hængende, da stoffet vil være ude af form påvirket af tyngdekraften. Tip 4 - Undgå at sprøjte parfume direkte til silke stof. Tip 5 - Undgå stærk sol. Tip 6 - Jern silke, når det er 80% tørt. Læg en klud nedenunder, og undgå for høj temperatur, at discolors stoffet.

Type Solid
Ruskind Stof Type no
Mønster Almindelig Farvet
Stil Almindelig
Bredde 150cm
Technics Vævet
Funktion Åndbar
Materiale 100% bomuld
Produkt Type Organisk Stof
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Enhed Type værftet
Pakke Størrelse 25cm x 25cm x 10cm (9.84in x 9.84in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer