Nyhed Reduced price!
Herre Sweatshirts og Hættetrøjer 2017 Nye Ankomst Japan Style Solid Hætte Lomme Foran Træningsdragt PU Læder Trøjer og Hættetrøjer Mænd 5XL-M

Herre Sweatshirts og Hættetrøjer 2017 Nye Ankomst Japan Style Solid Hætte Lomme Foran Træningsdragt PU Læder Trøjer og Hættetrøjer Mænd 5XL-M

kr178.39

-20%

kr223.02

Ny vare

På lager

Tags: japan mand, japan style mænd, hættetrøjer mænd, Billige japan mand, Høj Kvalitet japan style mænd, Kina hættetrøjer mænd Leverandører.

Velkommen T o S tore

Til Kære Venner!

Før du placerer en ordre, skal du være opmærksom på følgende 3 punkter,det er meget nyttigt for dig!

1 .Skemaet er målt ved hånden. så skal du give 1-3cm fejl. (1cm=0.394 i)

2. Du kan måle dit almindelige tøj(ikke din krop).og så henvise til den størrelse tabel for at vælge

3. Hvis du ikke er sikker på din størrelse, så fortæl os om din højde og vægt , vil vi hjælpe dig med at vælge størrelse .

BEMÆRK:

Vi vil have en Kinesisk nytår fra Februar 06th ----25th FEB, i Løbet af denne tid, vi kun imod ordrer, men ikke sende dem.Vi vil gøre sending i sving efter ferien!!!!! Tilgiv os for ulejligheden til dig!!! tak u og godt nytår!

Få Fat I Begrænset Fremme Elementer

Tendensvisning på Groendalspark.dk

Forsendelse:

Når du placerer en ordre,skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shippong gebyr.Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i d,s clearingtid, der er i de enkelte lande,som mayaffect, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.bemærk venligst, at køber er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer,kurtage, gebyrer,afgifter og skatter for importaion i dit land.disse ekstra gebyrer kan opkræves ved iome levering.

vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Den shippong omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage fra modtagelsen af de elementer, uanset årsag.Dog.køberen skal

sørg for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis genstandene er beskadiget eller gå tabt, hvis dit returneres,de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab,og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være resopnsible for shippong gebyrer for at sende varen tilbage.

Dimensionering eller Passe Spørgsmål

Som alle vore kjoler er hånd-aewn og kunden, der er skræddersyet. den færdige kjole kan variere afhængigt af approximately1-2cm i den angivne målinger.

For at sikre, at din kjole vil stadig passe dig perfekt,vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let. hvis du finde de produkter, der ikke er egnet for dig og har du spørgsmål,kan du kontakte os direkte.

Farve Mismatch

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion i monitoe,belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve,bedes du cntact ud for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

http://Groendalspark.dk/store/430096

Tykkelse Standard
Dekoration Front Lomme
Element Type Overtøj & Frakker
Hætteklædte Ja
Køn Mænd
Lining Materiale Polyester
Model-Nummer Jakke Herre
Mønster Type Solid
Lukning Type Lynlås
Aftagelig Del Ingen
Tøj Længde Almindelig
Ærme Stil Almindelig
Krave O-Hals
Størrelse M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL
Manchet Stil Konventionelle
Materiale Polyester Og Imiteret Læder
Type Almindelig
Stil Mode
Overtøj Type Jakker
Pakke Vægt 0.8kg (1.76lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer