Nyhed Reduced price!
Professionel Pan Fløjte 15 Rør Elementet Træ Flauta G-Nøgle Buede Håndlavet Bambus Panpipes Musikinstrument Panfløjte Musik Hot

Professionel Pan Fløjte 15 Rør Elementet Træ Flauta G-Nøgle Buede Håndlavet Bambus Panpipes Musikinstrument Panfløjte Musik Hot

kr164.54

-24%

kr219.34

Ny vare

På lager

Tags: panpipe musik, professionel pan fløjte, pan fløjte, Billige panpipe musik, Høj Kvalitet, professionel pan fløjte, Kina pan fløjte Leverandører.

start

afslutning

Professionel Pan Fløjte 15 Rør Elementet Træ Flauta G-Nøgle Buede Håndlavet Bambus Panpipes Musikinstrument Traditionelle Flaute

Pan fløjte, også omtalt som syrinx, er et gammelt musikinstrument, der består af 10 eller flere rør i stigende længder, der er bundet sammen som en vind instrument. Det er spillet vertikalt, men blæst vandret på tværs af de åbne indre kanter af rørene. Luften blæses gennem instrumentet skaber en serie af pulser, der genererer lyd i rørene. Hvert rør er indstillet til en anden bemærk for at producere en bred vifte af lyde.

OPLYSNINGER OM PRODUKTET

Navn: Pan Fløjte Med Taske

Niveau: Indledende

Antal rør: 15 rør

Materiale: Bambus

Model: Buet design

Farve: Som billede viser,

forsendelse: 1) Alle produkter (herunder forsendelse gratis elementer) i vores shop, vil blive leveret gennem China Post, medmindre du fortæller os, de kundespecifikke krav på levering i forvejen, og er villige til at bære de eventuelle ekstra omkostninger.

2, Undertiden levering kan tage op til 4-7 uger på grund af strenge inspektion under toldbehandling.

3, er Vores pris ikke omfatter skatter, afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer.

4, levering omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

5, bemærk venligst: for At minimere din skat, vi vil erklære, at de elementer, du har valgt i vores shop som "gave" eller "prøve" og dens værdi er lavere end den angivne pris.

Feedback:

1. Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med 5 stjerner og give os dine kommentarer, hvis du er tilfreds med de varer og vores service. Vi vil være meget taknemmelige for og være glad for at gøre det samme for dig.

2. Tøv ikke med at kontakte os for at få en bedre løsning, før du forlader en neutral eller negativ feedback.

Vende tilbage:

1. For nogen grund, hvis du ikke er tilfreds med de varer, vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du er formodes for at bære tilbagevenden shipping cost. Din tilbagevenden anmodning vil blive behandlet hurtigst muligt.

2. Hvis frafald er fundet på de elementer, du har modtaget, skal du straks kontakte os for ombytning eller reparation. Hvis udskiftning ikke er tilgængelig, så vil vi refundere din betaling med det oprindelige betalingsmetode.

Kontakt:

1. Du kan kontakte os ved at efterlade os en besked på Groendalspark.dk;

2. Vores arbejde tidsplan:

USA : PM 6:00~ER 2:00

FRANKRIG: ER 2:00~AM:10:00

UK: ÆF 1:00~9:00

SPANIEN : AM 2:00~AM:10:00

TYSKLAND : AM 2:00~AM:10:00

AU: AM 12:00~ PM:8:00

Brasilien: KL 10:00~AM 7:00

Russiske Føderation: AM-5:00~PM: 2:00

E-Mekanisme No
Model-Nummer Panpipes
Nøglen Materiale Åbne hul
Hul Design Åben
Antal Huller 15 rør
Tone G
Overflade materiale Bambus
Krop Materiale Bambus
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer