Nyhed Reduced price!
Alice & Elmer Skinny Jeans Kvinde Jeans Til Piger Forkortede Jeans Kvinder Midt I Taljen Stretch Jeans Kvinder Bukser Hvid

Alice & Elmer Skinny Jeans Kvinde Jeans Til Piger Forkortede Jeans Kvinder Midt I Taljen Stretch Jeans Kvinder Bukser Hvid

kr138.67

-41%

kr239.08

Ny vare

På lager

Tags: skinny jeans kvinde, kvinder jeans, jeans kvinde, Billige skinny jeans kvinde, Høj Kvalitet kvinder jeans, Kina jeans kvinder Leverandører.

Forsendelse

Vi sender pakken inden for 3-5 arbejdsdage, efter at betalingen ryddet.Sørg venligst for, at din adresse er korrekt, før du køber.

Returret

Vi håber, at vores produkter kan altid gøre dig tilfreds. Hvis der er noget galt, så kontakt os på første gang, bedre med billeder at vise problemet klart.

Hvis du har brug for for at vende tilbage, skal du gøre det inden for 7 dage efter ankomsten, køber er ansvarlig for levering gebyr.

Feedback

Bemærk at sige noget om transaktioner via Alibaba ' s feedback-system. Glem IKKE at efterlade os en god bedømmelse, tak!

Noter

For at sikre, at du får dine ører skattefri ved import,vil vi erklære det som en "GAVE" med en lavere værdi. Denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af det produkt, og gælder muligvis ikke for lande med forskellige told-regler. Eventuelle afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar.

[1,russisk Ven Pay Attention Please:- udfyld Venligst modtagers fulde navn i den rækkefølge, som følge af den nye politik for russiske toldvæsen,ellers du sandsynligvis ikke vil modtage pakken endelig .

- Vi er ikke ansvarlige for nondelivery forårsaget af, at kunden ikke giver tilstrækkelige oplysninger, når du foretager bestillingen.

2,Brasilien købere : Fordi Brasilianske toldbehandling er meget generende, hvis du har brug for at bruge EMS, DHL, FeDEX, UPS, TNT osv. Den form for transport, så fortæl mig om din CPF og fulde navn. ]

Stor ordre rabat

Hvis du har brug for at placere en stor ordre, som er mere end max mængde, bedes du kontakte os for at få Særlig rabat.

Værdsatte kunder

Hvis du modtager kjole tilfredshed, bedes du anbefale min shop til dine venner.

Håber for dig at modtage varen efter og kan give os en positiv feedback. Helt sikkert vi vil også give dig en positiv feedback! I tillæg til din positive feedback, vi håber du vil give os FEM STJERNER på alle Detaljer sælgerbedømmelser.

Vask vedligeholdelse minde: Som vores jeans direkte fra fabrik emballage til salg, så kan der være en lille jeans lugt. Hvis du finder en lugt, skal du ikke bekymre dig, så længe hængende i køligt sted til at tørre for at fjerne lugten.

Størrelse 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Element Type Jeans
Længde Full Length
Fit Type Tynde
Høje Kvinder Længde 30 I
Lukning Type Lynlås
Jeans Style Blyant Bukser
Stil Casual
Talje Type Midt
Model-Nummer ETN66101
Mærke Alice & Elmer
Dekoration Lommer
Materiale Spandex,Bomuld
Køn Kvinder
Stof Type Skyllemiddel
Vask Blegemiddel Vask
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.6kg (1.32lb.)
Pakke Størrelse 35cm x 25cm x 3cm (13.78in x 9.84in x 1.18in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer