Nyhed Reduced price!
(10 stk/masse) Wishmade Magiske Spejl Invitation-Kort, Barnedåb & Dåb Pige Fødselsdag Golden Invitationer Kort CW5096

(10 stk/masse) Wishmade Magiske Spejl Invitation-Kort, Barnedåb & Dåb Pige Fødselsdag Golden Invitationer Kort CW5096

kr71.91

-29%

kr102.68

Ny vare

På lager

Tags: fødselsdag kort, kort, barnedåb kort, Billige fødselsdagskort, Høj Kvalitet, kort, Kina barnedåb kort Leverandører.

(10 stk/masse) Wishmade Magiske Spejl Invitation-Kort, Barnedåb & Dåb Pige Fødselsdag Golden Invitationer Kort CW5096 Kategori: invitationskort Temaer: Bryllup, engagement, virksomhed, fødselsdagsfest, baby shower. Kort Størrelse: 123mm*238mm 1 stykke Produktet Indeholder: 1X invitation-kort, 1X indvendige side/arket, 1X konvolut, 1X konvolut mærkat. For processen til udskrivning af tekst: 1. Vælg din foretrukne type. 2. Afgiver bestilling og gennemføre betalingen. 3. Standard Invitation-kort, der er tom. Vi vil sende dig tom indvendig ark direkte, hvis vi ikke har modtaget din trykt tekst eller du har ikke fortalt os, hvad du har brug for at udskrive inden for 24 timer. Vi tilbyder gratis udskrivning i en skrifttype i sort farve for 50stk eller flere invitationskort. Bemærk end teksten i Word eller PDF Format til os. Efter at vi har modtaget din tekst, vil vi sende dig sample-fil-format inden for 24 timer, om bekræftelse. Og giv os en meddelelse med en bekræftelse, hvis der ikke er noget problem. Så vil vi gøre udskrivningen. Ingen korrektion tilladt, når udskrivning i gang. 4. Vi afsender ordren og vente til din reception. Standard arket er tom(uden tryk), hvis du har brug for tilpassede udskrivning, så kontakt os venligst!!!

Forsendelse Vilkår: Vi vil sende ordren inden for 48 timer efter vi har modtaget din betaling. For shipping, vi vil gerne præsentere detaljerne for dig her: (1) Gratis forsendelse til de fleste lande. Hvis du ønsker at bruge, hurtig(DHL, Fedex,UPS, osv.)der vil være meget hurtigere, er du nødt til at betale ekstra shipping cost. (2) Hvis du bruger Fedex/DHL/UPS, det tager 5-8 arbejdsdage at ankomme. Toldklarering: Vi vil skrive en lavere værdi på pakken regningen for at undgå Told/Skat. Hvert land har forskellige Takster Politik, beklager, vi er ikke ansvarlig for toldklarering. Venligst Mærke Til Dette! Hvis du vil have os til at skrive produkt detaljer på pakken bill, som du ønsker, bedes du sende besked til os i den første tid, når du afgiver bestilling. After-Sales Service: Vi er en professionel og seriøs virksomhed selskab. Vi vil tilbyde god After-Sales Service til dig. Hvis du har nogen spørgsmål om vores produkt eller service, bedes sende en besked til os. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt. Feedback: Du efterlade en positiv feedback og 5 Stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Hvis du har nogen problemer, når du har modtaget pakken,bedes du føle sig frit til at kontakte os i stedet for at åbne den tvist eller forlader en negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice. Din feedback vil opfordre os til at gøre det bedre i den videre. Tak! Returret: Vi acceptere tilbagevenden til utilfredsstillende elementer. Kontakt os for at rapportere defekte varer inden for 14 dage efter modtagelsen. Returnerede varer skal komme med originale dele og tilbehør vil blive Refunderet, når vi har modtaget din returnerede varer Køber er ansvarlig for alle vende tilbage forsendelsesomkostninger.

Musik No
Brug Bryllup, baby shower, fødselsdag
Funktion Laserskæring invitation-kort, spejl form
Stil Festivaler
Størrelse 123x238mm
Pakke Godt pakket
Customized Udskrivning Ja
Farve multi farve
Produkt Navn Spejl Invitation-kort
Engros-og detailhandel Både er til rådighed
Ferie
Mærke Wishmade
Mønster Sammenklappelige
Model-Nummer CW5096
Bemærkning Send os en word fil for brugerdefineret rækkefølge.
Fordel Høj kvalitet og elegant
Pakke Vægt 0.26kg (0.57lb.)
Enhed Type masse (10 stk/masse)
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 1cm (7.87in x 7.87in x 0.39in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer