Nyhed Reduced price!
Kvindelige Lang Stribet Cashmere Sweater Kvinder Halvdelen Rullekrave, Strik, Jul Trøjer Og Pullovers Mode Toppe Varm Jumpere

Kvindelige Lang Stribet Cashmere Sweater Kvinder Halvdelen Rullekrave, Strik, Jul Trøjer Og Pullovers Mode Toppe Varm Jumpere

kr306.51

Ny vare

På lager

Tags: cashmere sweater kvinder, cashmere sweater, mode sweater kvinder, Billige cashmere sweater kvinder, Høj Kvalitet cashmere sweater, Kina mode sweater kvinder Leverandører.

Størrelse Chart

CN Størrelse

Bust/Bryst

Længde

Ærme

S

85cm

57cm

63cm

M

90cm

58cm

64cm

L

95cm

59cm

65cm

XL

100cm

60cm

66cm

XXL

105cm

62cm

67cm

Bemærk: tjek venligst din krop måling til at vælge den rigtige størrelse, og på 1-2cm (0.4-0.8") forskelle på grund af manuel måling.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne, mænd ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.

Modellen Viser,

Forsendelse

Vi skal bare sende varen til den adresse, der er på Groendalspark.dk. Sørg for din leveringsadresse er rettelser og leverance. Hvis du vil have os til at sende en anden adresse, skal du ændre den korrekte adresse jeg Groendalspark.dk, før du betaler. Varen vil blive leveret inden for 7 dage, efter fuld betaling er modtaget.

Tilbage

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb og har brug for en retur, bedes du kontakte os inden 5 dage efter varen er modtaget. Købere bære vende tilbage forsendelsesomkostninger. Varen skal returneres i sin oprindelige tilstand, især når etiketterne ikke er revet af. Når vi har modtaget varen, vil du få en fuld refusion.

Fortalte

Vores pris og forsendelses-omkostninger omfatter ikke fortalte, afgifter og told-relaterede afgifter. Købere bære hele ansvaret for alle de ekstra udgifter, der er afholdt i modtagerlandet (hvis nogen).Skal du tjekke med dit lands Toldmyndigheder til at kontrollere, hvor meget disse yderligere omkostninger vil være, før du placerer en ordre. Hvis du vil have os til at hjælpe med at grave reducere fortalte omkostninger, bedes du informere os om den deklarerede værdi af det pågældende element.

Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes forlade os positiv feedback med 5 er blevet bygget om beskrivelse, forsendelse og kommunikation. Vi anmoder om, ved du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse spise problemer.

Køn Kvinder
Sæson Efterår, Vinter
Lukning Type Ingen
Materiale Cashmere,Uld
Mærke YOUZHAOXIANG
Dekoration Ingen
Størrelse S, M, L, XL, XXL
Farve Navy Blå, Lys Blå,Kamel, Rød Claret
Ærme Stil Almindelig
Tykkelse Standard
Element Type Pullovere
Tøj Længde Almindelig
Technics Computer Strikket
Ærme Længde(cm) Fuld
Mønster Type Stribet
Krave Rullekrave
Sammensætning Cashmere, Uld
Stil Casual
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.36kg (0.79lb.)
Pakke Størrelse 25cm x 18cm x 5cm (9.84in x 7.09in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer