Nyhed Reduced price!
50%OFF Kanin Vibratorer 12 Hastighed G-Spot Vibrationer og Rotation Vandtæt Adult Sex Toy Dildo Vibrator Sex Produkter Til Kvinder

50%OFF Kanin Vibratorer 12 Hastighed G-Spot Vibrationer og Rotation Vandtæt Adult Sex Toy Dildo Vibrator Sex Produkter Til Kvinder

kr52.66

-57%

kr122.48

Ny vare

På lager

Tags: legetøj til 12 måneder, sex legetøj, toy car transporter truck, Billige legetøj til 12 måneder, Høj Kvalitet toy sex, Kina toy car transporter truck Leverandører.

Rabbit Vibrator 12-Speed Vibe og 12-Hastighed, Rotation Vandtæt Vibrationer Voksen Sex Legetøj Til Kvinder vibratorer til kvinder Description Behandle din kusse til at must-have orgasme tilbehør af sæsonen: Fancy Rabbit-Perle Vibrator! Denne smukke pink lilla kanin vibrator leverer multi-speed klitoris-kildrende gys og 12 hastigheder for rotation til at opflamme din begær og får dig til at komme som en sindssyg! Med 4.25 tommer insertable længde og en tilfredsstillende 1.2 inches bredde, don?t blive overrasket, hvis denne kraftfulde rabbit vibrator humle væk med dit hjerte! 8.25 tommer samlede længde, 4.75 tommer insertable 1.18 tommer opdrættes med henblik på at tilfredsstille anal gyldig e af TPR & ABS Bløde, fleksible aksel, der for komfort Kraftfulde 12-speed vibrerende klitoris bunny 3 niveauer af roterende perler 12 omdrejningstal for ekspert indre massage Reversible rotation, Realistisk formet hoved med knopper for ekstra sensation Vandtæt i bekymre dig-gratis slippery sjov 4 AAA-batterier (sælges adskildt)

Leder du efter den perfekte kanin vibrator? Da, der gør præcis, hvad du ønsker det, og ser (og gør du føler dig) gerne en million bucks? Så har du brug for Fancy Kanin Perle.

Denne smukke kanin vibe er sjovt, feminine, og vil blæse grave væk med syndens magt! Tilføj spise foretrukne glidecreme, og skub derefter den Fancy Kanin Perle, blød akslen ind i din fisse. Med 4.25 tommer insertable længde, er det fik en fantastisk rækkevidde, der er sikker på at på at ramme dit G-punkt lige højre. Tryk på knapperne på den kanin, der er base for på vælge mellem 6 forskellige rotationer-hastigheder. Du kan også vende den Fancy Rabbit-Perle Vibrator roterer, så du kan finde lige netop den form for indvendig stimulation.

Skrue op for hastigheden på klitoris bunny, og hans bløde jelly hoved og ører vil med glæde thrum mod din klitoris og skamlæber, der giver dig en fantastisk beløb af eksterne stimulation!

Og da dette er en vandtæt rabbit vibrator, kan du føle grave fri til at få så våde og vilde som du ønsker til tage Fancy Kanin Perle med grave jeg brusebad eller spa, eller bare tilføje masser af glidecreme.

Rens din Fancy Rabbit-Perle Vibrator med mild sæbe og vand eller sex toy cleaner. Vis Produkt

Garanti 12 måneder garanti. Købe med tillid (uden tilbehør), Hvis varen er defekt, bedes du underrette os inden for 7 dage efter modtagelse. Ikke åben konflikt uden kommunikation. Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden 15 dage for at få en ny eller pengene tilbage. Kontakt venligst vores efter servicepersonale, før du returnerer det. Hvis varen er defekt i 1 måned, vi vil påtage os EN MÅDE fragt sende dig en erstatning efter modtagelsen af returvarer. Eller tilbyde refusion (inkluderer ikke fragt), efter vi har modtaget den defekte vare. Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os. Vi vil Reparere den for dig, efter du har modtaget den defekte vare. Men du er nødt til at betale ekstra shipping gebyr. Emballage & Fragt

Vi er meget omhyggelige jeg pakning af alle detaljer for ved at sikre en sikker overførsel til grave .Derfor tjek venligst pakken før du underskriver for ved at modtage det, hvis det er brækket eller beskadiget, kan du lave en rekord med transportøren. På samme tid, kan du tage et foto og sende til os, vi vil løse problemet for dig i den første tid.

Forsendelse af Kina Post, luftpost, skal normalt omkring 15-40 arbejdsdage på ankomme. Hvis du har brug for de elementer, der haster, bedes du vælger fragt metode EMS og betale ekstra shipping cost (hotel 3-7 hverdage). Og hvis din ordre når $199, vil vi sende alle punkter, hvad du har sammenkoblede til at grave via EMS/DHL gratis . Det er meget hurtigt. Så velkommen til min butik for at finde de elementer, som du smag. Fortalte & Pligt Til at sikre, på at du modtager på nul eller et minimum af skat, kunne vi erklære, som "legetøj/gav" med lav værdi Måske for vil pådrage sig yderligere at vide. Skatter og afgifter eller andre toldrelaterede gebyr. Fortalte, Skatter, afgifter eller andre fortalte gebyr vil blive gratis af rederiet ved levering. Leverandørerne er ikke ansvarlige for forsinkelser, der er forårsaget af toldmyndighederne jeg dit land. Ekstra omkostninger eller forsinkelser kan forekomme i løbet af den internationale handel. Vi håber inderligt, ved du ikke bruger ekstra import omkostninger fortoldning eller forsinkelser, som er en grund til at anmode om refusion til eller forlader en negativ feedback. Personalet Pick

Materiale TPR + ABS
Mærke MaYaMang
Element Type Vibratorer
Størrelse 210 X 30mm erotic vibrator for women
Model-Nummer rabbit vibrator VM001
Seksuelt Suggestive No
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer