Nyhed Reduced price!
ENHED UTD1050DL Håndholdt Digital Lagring Osciloscoape 2CH Scopemeter Anvendelsesområde meter 7 tommer widescreen LCD-skærme, USB-Interface

ENHED UTD1050DL Håndholdt Digital Lagring Osciloscoape 2CH Scopemeter Anvendelsesområde meter 7 tommer widescreen LCD-skærme, USB-Interface

kr2 260.95

-30%

kr3 229.96

Ny vare

På lager

Tags: oscilloskop 2ch, storage oscilloskop, digital storage oscilloskop, Billige oscilloskop 2ch, Høj Kvalitet storage oscilloskop, China digital storage oscilloskop Leverandører.

ENHED UTD1050DL Håndholdt Digital Lagring Osciloscoape 2CH Scopemeter Anvendelsesområde meter 7 tommer widescreen LCD-skærme, USB-Interface

Bemærk: batteriet ikke indeholde!

Om os

Uni-Trend Technology Limited er en af de førende Test-og måleudstyr leverandør af løsninger jeg Asien, et prestige-test meter mærke i Kina. Uni-Trend har fået den ISO 9001 Kvalitet-verifikationsattest fra LRQA jeg 1998 og har fået kendte certificeringer, herunder Europæiske CE, Amerikanske UL, Kinesiske CMC, osv. Med R&D-centre jeg Shenzhen, Chengdu, Dongguan, og andre regioner, Uni-Tendensen er i stand til at fremstille innovative, pålidelige, høj kvalitet, sikre på at bruge og brugervenligt T&M produkter. På det internationale markeret, Uni-Trend har etableret samarbejder i over 90 lande, med mere end 600 partnere for distribution af produkter og tjenester. Uni-Tendensen har altid været på at producere produkter, der opfylder industriens standarder, og for på skabe unikke, innovative løsninger jeg høj vækst felter. Uni-Tendensen er i øjeblikket ved at udvikle test målere og instrumenter i et moderne designet med 50.000 kvadratmeter anlæg, der er beliggende jeg Songshan Lake National High-Tech Industrial Development Zone, Dongguan City. Med denne nye facilitet, Uni-Trend er i stand til fuldt ud på at levere produktet krav fra hele verden.

Retur & Refusion, Hvis der er nogle problemer om vores produkter, og vi støtter ombytning, returnering eller refundering, mænd kontakt med os og give en klart video. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage på at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning. Der er ingen undtagelser! Forsendelsesomkostninger er afhængig af pligt.

Forsendelse detaljer Varer er afsendt fra Kina, der er omkring 3 arbejdsdage for os på røg pakke og 10~45 forsendelse oversea dage. Der er forsinket, når din røg pakke falde jeg kærlighed med vrede vejr eller Shopping Karneval, vent tålmodigt. Som alle de produkter, der er fragt med fly, som det ikke er tilladt i bære-batteri, skal du købe den generelle batteriet ved dig selv. Hvis du vil vælge en anden skibsfart måde som DHL UPSS osv, bedes du kontakte med os, før du sætter en ordre. For at vide, vi støtter til at levere produkter, info og FAKTURA, mænd, vi vil ikke betale skat eller toldvæsenet for dig. Normalt vil vi erklære den mindste værdi for at undgå fortalte skat. Mænd på grund af forskellige politikker jeg forskellige lande, kan der være en fortalt skat, der skal betales af køber. Så du kan efterlade en besked, når bestillingen om, hvor meget værdi du ønsker på erklære.

Feedback Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtig . Vi anmoder om, ved du straks kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse spise problemer.

Digitale Kanaler 2
Record Længde 12kpts
Mærke ENHED
ER Aftagelige Batteri No
Model-Nummer UTD1050DL
Real Time Samplingfrekvens 200MSa/s
Antal Bølgeform Fange Sats 30,000 wfm/s
Display opløsning 320*240 Pixels
DIY-Forsyninger Elektrisk
Skærm Størrelse 3.0 - 4.9 Cm
Bånd Bredde Mindre end 60MHz
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 2.2kg (4.85lb.)
Pakke Størrelse 31cm x 30cm x 9cm (12.20in x 11.81in x 3.54in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer