Nyhed Reduced price!
8xLot Professionelle LED scenelys 18x12W Led RGB PAR DMX Fase Belysning Effekt DMX512 Master-Slave Fladskærms for DJ Disco Party KTV

8xLot Professionelle LED scenelys 18x12W Led RGB PAR DMX Fase Belysning Effekt DMX512 Master-Slave Fladskærms for DJ Disco Party KTV

kr2 736.54

-6%

kr2 942.51

Ny vare

På lager

Tags: par dmx, Lys Effekt, Fase Belysning Effekt, Billige par dmx, Høj Kvalitet lys effekt, Kina fase belysning effekt Leverandører.

TopBrite Business Påmindelse Alle priser er omfatter shipping cost. Fragt tælles ved Groendalspark.dk systemet direkte. Så hvis du synes, fragten er alt for høj, bedes du kontakte sælger for at kontrollere og få de laveste priser. Hvis du kan finde dit land, ikke kan leveres, bedes du kontakte sælgeren for at dobbelt-tjekke, og tilbyder endelige omkostninger for dig. Alle de bedste priser er baseret på den mængde. Så kontakt sælger frit for at få laveste priser med dit køb mængde. Vi er producent af fase lys over 15 år, vi accepterer, OEM eller ODM produkter. Så kontakt sælger frit for at undersøgelse den fase lys, som du ikke kan finde i vores butik. Vi accepterer Paypal, Western Union, TT bankoverførsel betalinger udover Alipay. Så fortæl os, som er mere bekvemt for dig. Bemærk udfør betaling inden 3 dage efter at placere ordre til at sende den varer snart.

Gratis Forsendelse 8xLot Professionelle LED scenelys 18x12W Led RGB PAR DMX Fase Belysning Effekt DMX512 Master-Slave Fladskærms for DJ Disco Party KTV, Høj Kvalitet med Konkurrencedygtige Priser, Skibet med DHL, TNT, UPS, FEDEX eller Andre Måder frit i 3 dage.

TopBrite Produkt Specifikation

Strømforsyning: AC100-240V, 50-60Hz

Strømforbrug: 180W

Lyskilde: 18pcs*4i1 12W RGBW høj lysstyrke led

Levetid: 6~10 ti tusinde timer

Farver: 16.7 millioner former for farveskift

Funktion: Høj effektiv komponent mulighed

Beam vinkel på 45°

RGBW, 8-bit og 16-bit farve blanding

Farve rainbow effekter i begge retninger med variabel hastighed

Zone farve effekter i begge retninger med variabel hastighed

Høj opløsning lysdæmper 0~100%

Strobe-effekt med variabel hastighed

Individuel zone strobe effekter med variabel hastighed

Pre-programmeret tilfældige strobe & puls effekter

Control mode: DMX512, master/slave, auto, sound aktiv

Kontrol kanaler: 4/8CHS

Automatisk model(af-funktion knap): farveændring, farve strobe, farve, lysstyrke,farve, gradvis ændring/farve hoppe ændre

Betjening menu: 4-cifret digital LED display

Pakken indeholder:

1pc Led par lys med installation

1pc Manual

1stk power kabel

1 stk DMX signal kabel

Farve box pakke:

Lys, størrelse: 21*21*13CM Pakke Størrelse: 21X21X17 cm Pakning måde: æske med skum inde

TopBrite Produkt Billeder

Nye Pakke Bruger Kun I Rusland Område

Kære kunder, vi er stadig sælge MA serie konsoller som 100% kopi original, bortset fra logoet. Så velkommen til undersøgelsen hvis du har brug for dem. Må ikke købe de fattige fra andre, uden nogen kvalitet garanti. Se nedenfor for de nyeste kundernes feedback af bad command wing-efter sammenligning med vores. Du mener, at vi er din bedste samarbejdspartner.

TopBrite Mere Opmærksomhed Bedes du sikre, at din modtager adresse bekræftet i Groendalspark.dk er anvendt for denne ordre. Vi sender varer over 2kgs med DHL, TNT, UPS, FEDEX eller Anden hurtig hurtig. Normalt, at kunderne foretrækker at erklære mindre værdi på fakturaen at reducere import skat. Så indtal besked for at fortælle os, erklærer beløb, når du afgiver bestilling, tak. Enhver import, afgift, afgifter, told og andre afgifter ved indførsel, er ikke i priser og fragt, så tjek venligst med din brugerdefineret for at få at vide, inden du afgiver bestilling. Vores Produkter er alle elektronik varer. Så de er fragil produkter. Vi sætter fragil bemærkninger på hver pakke. Bemærk sørg for, at pakken er godt før du tilmelder at modtage varen. Hvis pakken og / eller varer, som er ødelagt badlly i transport, venligst tage fotos som poster og nægte at acceptere dem, og du kontakte kureren eller sælger på første gang. Alle vores varer er 1-3 år, kvalitet garanti, hvis der er noget problem med kvaliteten af den varer, bedes du kontakte os på første gang, vil vi gøre vores bedste for at løse dem, indtil din tilfredsstille. Vi har professionel ingeniør, og vi betaler mere opmærksom på efter service. Så virkelig ikke bekymre dig om det. Vi er eagering at modtage dine 5 stjerner feedback, det er meget meget vigtigt for os. Lad ikke negative feedback, før kontakt os for at løse problemet. Business er svært for os, og vi håber, at kunder kan modtage tilfredsstille varer og service, end der er dårlig stemning.

DMX-kanaler 4 / 8 kanaler, en god DJ
Programmer Avancerede, indbyggede programmer
kvalitet garanti 1 År
Farve Farverige
Beam Vinkel 45 grader
Spænding 90-240V
Led farve RGBW quad farver
Oprindelige sted Guangzhou, Kina
Element Type Fase Belysning Effekt
Mærke minimum
Stil DMX Lys Fase
Stik Type EU Stik, US-Stik, AU-Stik, UK Stik
Model-Nummer C017
Arbejder Spænding AC100-240V / 50-60HZ
Magt 180W
LED-Lamper 18pcs 12W 4in1 Led-lamper
Lysdæmper 0-100% dæmpning
Lys Stil Disco, Ballroom, KTV, Bar, Scene, Klub, Fest, Lys
Lejlighed Home Entertainment
Enhed Type masse (8 stykker/masse)
Pakke Vægt 16.0kg (35.27lb.)
Pakke Størrelse 50cm x 50cm x 30cm (19.69in x 19.69in x 11.81in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer