Nyhed Reduced price!
Mode 40 Nåle Børn strikkemaskine DIY Håndværk Halstørklæde, Hat Weaver Væven Pædagogisk Legetøj Julegave

Mode 40 Nåle Børn strikkemaskine DIY Håndværk Halstørklæde, Hat Weaver Væven Pædagogisk Legetøj Julegave

kr525.36

Ny vare

På lager

Tags: væven weaver, maskine strik hat, maskinen hat, Billige væven weaver, Høj Kvalitet maskine strik hat, Kina maskine hat Leverandører.

[produkt features] vævet tørklæde, vævet hat, væve, strikke sokker osv.

1 dette produkt kan stimulere børns interesse for nye ting, så at børnene selv med til at stimulere nytænkning! 2 ved driften af de strikkemaskine, kan forbedre barnets koordination evne og fantasi evne.

3 i vævning proces, der kan styrke samspillet med børn, fremme børns sproglige evner.

Så længe ryst forsigtigt håndtaget, kan du nemt flette en smuk hat og tørklæde!

Skynd dig at købe det! 1.100% helt nye og høj kvalitet. 2.Vores varer er meget passende, kan du være forvisset om køb. 3.Nogle målinger kan have 1-5% forskel med den faktiske ene. 4.Farver forskel mellem det billede, som den faktiske én.

1.Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du bekræfter ordren. 2. hvis du beslutter dig for at købe, skal du betale din ordre i tide. 3.Efter din betaling eller leveret,vil du stadig nyde godt efter-salg service 4.Ordrer, der blev behandlet rettidigt efter bekræftelse af betaling. 5. Alle varer skal returneres i deres oprindelige tilstand, med henblik på at kvalificere sig til en refusion eller ombytning af varer. 6.Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker,forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service. 7.Hvis varen er defekt, når du modtager det, eller du ikke er tilfreds med det,Bedes du kontakte med os i forvejen, og vi vil give dig en tilfredsstillende løsning.

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Groendalspark.dk som Alipay, kreditkort,real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig.

1.Vi stoler på vores omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes.derfor,din feedback er meget vigtig for os,pls forlade god feedback til os, hvis du får tilfredse med vores varer og service. 2.Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil prøve dit bedste for at løse de problemer,.

Bruger Strikkede Sweater, Halstørklæde, Hat
Element Navn Væve Maskine
Mærke D&D
Type Værktøj Sæt
Pakning 1 stk/Sæt
Materiale Plast
Størrelse Som Billedet Viser
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 50cm x 35cm x 14cm (19.69in x 13.78in x 5.51in)
Pakke Vægt 1.65kg (3.64lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer