Nyhed Reduced price!
18Inch Store Dekorative Væg-Ure, Saat Metal Ske, Gaffel Køkken vægur ik Kreative Design Home Decor Relogio De Pared

18Inch Store Dekorative Væg-Ure, Saat Metal Ske, Gaffel Køkken vægur ik Kreative Design Home Decor Relogio De Pared

kr147.06

-20%

kr183.85

Ny vare

På lager

Tags: de skrabede, køkken vægur, designer wall clock, Billige de pared, Høj Kvalitet køkken vægur, Kina designer wall clock Leverandører.

18Inch Store Dekorative Væg-Ure, Saat Metal Ske, Gaffel Køkken vægur Bestik Kreative Design Home Decor Relogio De Pared

Tror du, hvad er det, når du så det for første gang? En bestik skuffe eller en dekoration? Nej, dette er en sjov og kreativ, moderne bestik vægur . Med ske eller gaffel ved siden af hver række, den time pointer er udformet som en super mini gaffel og pointer som en lille kniv. Lavet af high-end rustfrit stål , stabil, holdbar og nem at rengøre. Det er passende for enhver dekoration stil , så der er ingen grund til at bekymre sig om det ur, der slår mod møbler. Du kan hænge det på væggen i dit soveværelse, køkken, studie, stuen eller et andet sted du ønsker at dekorere dit hjem med unikke og nye stil . Det er også perfekt til restaurant, café, KTV, kontor, bar og så videre. Nyd den beundrende øjne fra dine gæster!

vægur saat stort vægur vægure digital wall clock væg ur vægur moderne design ure 3d-vægur store dekorative væg-clocksled vægur reloj relogio de parede horloge murale ikea reloj de forhold duvar saati relogio de parede decorativo relogio parede hemmelige stash reloj paredcandy grabberorologio da parete

vintage ur vægure i antik stil væg ur quartz wall se mærkat akryl ur hjem indretning

Type: Væg Ur

Tema: Inspirerende Stil: Moderne, Fashion

Tidsviser: Analog

Materiale: Rustfrit Stål +glas

Drevet af: 1 x AA Batteri ( ikke inkluderet )

Funktioner: Multifunktionelle og moderne

Form: Nyhed

Farve: Sølv vægt: 0,5 kg

Produkt størrelse (L x W x H) : 43x 45x 3,3 cm / 17.7 x 16,9 x 1.30 cm

Pakkens Indhold: 1 x Roman Rustfrit Stål Kniv, Gaffel, Ske Analog vægur Hjem Dekoration produktsikkerhed Ansvarsfraskrivelse: Vi må ikke acceptere nogen form for ansvar eller erstatningsansvar for misbrug af denne eller enhver anden vare. Alle vores produkter er grundigt testet til at overholde strenge og strenge kvalitetskontrol (QC) standarder. For visse produkter (fx legetøj, knive osv.), vi anbefaler ordentligt tilsyn, som vi ikke kan holdes ansvarlig for misbrug eller uheld.

1. Groendalspark.dk acceptere Spærrede/ bankoverførsel/ Money Gram/ Western Union !

2. Fuld betaling skal være modtaget senest 7 arbejdsdage efter auktionen slutter, hvis du har problemer på at gøre betaling, Bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

1. Vi leverer til Alixpress ' s adresse. Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

2. For at levering af din pakke hurtigt og præcist, bedes du forlod os, telefonnummer og postnummer, når du betaler, værdsat!

3. Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service. Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den Kurer Selskab og lokale told/afgifter. Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp. Tak for din forståelse.

4. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

1. Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os.

2. Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes. Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating af 5.

3. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb på nogen måde, Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem. Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

Type 2 duvar saati
Bredde 45cm
Type Vægure
Funktion Køkken skeen &spork form
Type 5 Horloge murale
Stil Dekorative væg ure
Relevant Placering Stue
Produkt Størrelse 45*45*6.2 cm
Mønster Køkken skeen &spork
Form Enkelt Ansigt
Vægt 500g
Krop Materiale metal + glas
Model-Nummer IH-3984
Mærke Timelike
Type 4 køkken vægur
Skærm Type Nål
Motivity Type Kvarts
Diameter 100cm
Vægur Type 9 mm Plade
batteri 1*AA ( ikke inkluderet )
Type 1 kreative vægur
Type 3 relogio de parede
Længde 450mm
Materiale Metal
Farve Rød/sort/blå/grøn
Kombination Adskiller
Pakke Størrelse 42cm x 40cm x 7cm (16.54in x 15.75in x 2.76in)
Pakke Vægt 0.8kg (1.76lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer