Nyhed Reduced price!
4STK ABS Chrome Side Støbning Dække Trim Body kits passer til NYE Toyota CHR C-HR 2017 Bil Styling Tilbehør

4STK ABS Chrome Side Støbning Dække Trim Body kits passer til NYE Toyota CHR C-HR 2017 Bil Styling Tilbehør

kr457.87

-10%

kr508.75

Ny vare

På lager

Tags: side støbning, chrome side støbning, trim dække, Billige side støbning, Høj Kvalitet krom støbning side, Kina trim dække Leverandører.

Chrome Dør Kroppen Side Trim Dække Støbning FOR Toyota C-HR CHR 2017 bil Styling Tilbehør Produkt Navn : Side støbning dække Funktioner : 100% Helt Nye og Høj Kvalitet Egnet til :2017 Toyota CHR C-HR Materiale : ABS Chrome Farve : Sølv, Hvid Nem Installation Pakke Indhold

Brugerdefineret skat

Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Pls tjekke med dit lands brugerdefinerede Office at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

Forsendelse

1. Verden vilde forsendelse

2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Levering :Normalt vil vi skibet ud parcel omkring 5 hverdage, hvis alle info er bekræftet, så lad os besked, når du bestiller:

-Dit fulde navn

-Din fulde adresse, dit Tlf Nr

-Bil-stil og type

4. Spore Pakken :Efter at sende pakken, kan vi fik tracking Nr omkring 2-3 dage,pls kontakte os, hvis du ikke er sikker på, hvordan til at spore pakken.

Du kan spore information omkring nedenfor tid efter fik tracking Nr.

Denne periode er pakken klar på posthuset, venter på behandling.

-DHL:1-3 arbejdsdage

-UPS:1-3 arbejdsdage

-EMS:2-5 arbejdsdage

-Kina post, der er registreret luftpost:5-15 dage

5. Kombinere Forsendelse :Hvis du ønsker at købe mere end 5 genstande fra os, og den første samlede forsendelses omkostninger er høje. Pls e-mail til os for at få en kombinere shipping rabat, og vi vil sende dine varer i en pakke.

6.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Retur & Refusion

1.Alle varer solgt af os er helt nye, og der beskrives, at de bedste af vores evner, så præcis som muligt, og med største samvittighedsfuldhed, på vores side.

2.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING . Der er ingen undtagelser!

3.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke er af god kvalitet.Af andre grunde,shipping cost er bærer af både sælger og køber i halve.

4.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

5.Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb , efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Feedback

Pls give os 5 stjerner, hvis du er tilfreds med dit produkt,vil dette være din store pris til os.Hvis du ikke er tilfreds med købet, for eventuelle spørgsmål,pls velkommen til at kontakte os,vi vil gøre vores bedste for at give dig en tilfredsstillende service.

Vi vil give positiv feedback, når du har bekræftet levering. Hvis du er tilfreds med den vare, du har modtaget, vil vi sætte stor pris på, at du efterlade os en positiv feedback og 5 Stjerner. TAK FOR DIN STØTTE!

Element Vægt 1kg
Item Længde 1inch
Item Højde 1cm
Emne Diameter 1inch
Bil Model for 2017 Toyota CHR C-HR
Mærke KOUVI
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Specielle Funktioner Dekoration
Materiale ABS
Model År To tusind sytten
Model Navn TY5256
Element Type Chrom Styling
Item Bredde 1inch
Pakke Vægt 2.5kg (5.51lb.)
Enhed Type Sæt
Pakke Størrelse 110cm x 10cm x 6cm (43.31in x 3.94in x 2.36in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer