Nyhed Reduced price!
LUTU Tynd vandreture bukser mænd Sports bukser hurtig tør åndbart outdoor bukser kvinder vandtæt vandretur i bjergene

LUTU Tynd vandreture bukser mænd Sports bukser hurtig tør åndbart outdoor bukser kvinder vandtæt vandretur i bjergene

kr91.89

-44%

kr167.05

Ny vare

På lager

Tags: bukser hurtig tør, vandre-bukser, vandreture bukser til mænd, Billige bukser hurtig tør, Høj Kvalitet vandreture bukser, Kina vandreture bukser mænd Leverandører.

Alle størrelser er Asian størrelse,ikke USA og Europa, størrelse,

Hvis du ikke er sikker på størrelsen,pelase se EU-størrelse i skemaet eller ved at måle din talje, hofte og længde .

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner. 2. Hvis du ikke er tilfreds med vores porducts, pls kontakte os, før du forlader negativ feedback. Vi garanterer 100% at løse ethvert problem for dig.

1): Forberedelse Tid: vi skal bruge 3-7working dage til at forberede din ordre i henhold til vores mange ordrer hver dag. 2): I betragtning af vores kunders fordel, at Vi er tvunget til at sende din bestilling med almindelig post. Vær dog opmærksom på, told er ude af vores kontrol, kan vi ikke guarrantee ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr. Vi vil sætte på som mindre som muligt penge på pakken fjende skyld for at lette toldklareringen. 3): Hvis du vælger den gratis levering valgmulighed, vil din pakke vil blive leveret direkte til din hjem blot én gang, eller det vil sende til dit lokale posthus, så er du nødt til at tage din tracking-nummer og din personlige ID for at samle dine varer.Vi vil informere dig med det samme, når din pakke er blevet sendt ud. Husk at efterlad dit telefonnummer, dette er nødvendigt for enhver forsendelse.

1):Hvis du ønsker at returnere eller bytte varer modtaget ,kan du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelsen af din ordre. 2):De elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.(Forsendelse og ekspeditionsgebyr ikke refunderes ,mænd lavet fejl er ikke garanti for,sådan er ødelagt,ridset, og så videre.) 3):Vægt: vi kan ikke acceptere ombytning eller annullering efter din ordre er blevet afsendt. 4):Hvis din pakke ikke kommer frem dit sted inden for den leveringstid (på grund af customes eller ethvert andet problem), kan du fortalte os, vil vi forlænge leveringstiden,tak.

Størrelse Asian size L, Asian size XL, Asian size 2XL, Asian size 3XL, Asian size 4XL, Asian size 5XL
Passer til Passer til mindre end normalt. Tjek venligst denne butik's dimensionering info
bemærk størrelsen dette er den Asiatiske størrelse, henvises til skemaet
Køn Mænd
Lukning Type Lynlås
Sport Type Camping & Hiking
Materiale Polyester
Element Type Fuld Længde
Mærke LUTU
Materiale Teknologi coolmax
Model-Nummer AK822
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.33kg (0.73lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer