Nyhed Reduced price!
1 STK 1/2

1 STK 1/2" Skaft Lige Rail & Stil Router Smule Træbearbejdning Mejsel Cutter Værktøj

kr55.11

Ny vare

På lager

Tags: værktøj værktøj, værktøjer cutter, bits 1/2, Billige værktøj værktøj, Værktøjer af høj Kvalitet cutter, Kina bits 1/2 Leverandører.

Velkommen til vores Professionelle Værktøjer Butikken, Da vores butik blev startet som en lille familie-ejet virksomhed, er vi forpligtede til at give folk, som arbejder med stor kvalitet værktøjer til de laveste priser. Vi stræber efter at opbygge varige relationer og fremme en sjov og unik shopping oplevelse. Minimum ordremængde er 1 Parti (stykke). Transporten vil være Kina Post Air mail eller andre registed air mail. Du kan spore hele shipping information

Det kostede omkring 30-60 dage af de mest land, russiske Føderation & Brasilien, der vil, kan tage mellem 30 og 90 dage. Håber køber kan forstå og vente tålmodig ! Mange tak! Hvis køber ikke ønsker vente i lang tid, kan du underrette os, når du afgiver bestilling, vi kan bruge andre expressd service og justere omkostninger som din vælger. *****Russiske Føderation Ven Bemærk***** Som regel af russisk post office, skal vi vise fulde navn på modtager på parcel. For at undgå problemer med leveringen, skal du oplyse fulde navn på kontakt person. På forhånd tak.

Specifikationer:

Materiale af Krop: Massivt i Hærdet Stål

Materiale Blade: Industriel kvalitet micro korn carbide

Farve: Gul

Skaft Dimeter: 1/2" Skære Diameter: 2" Total Længde: 2-5/8" Antal: 1 stk

Noter

1.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

2.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

3.Ifølge vores erfaring, Brugerdefineret ind parceller, der ved tilfældig, omkring 0,5-1% parceller, der vil blive kontrolleret, og kan oplade nogle takst.

4.For at mindske købers import skat eller endda fritage køber fra import skat, skal vi erklære, at de vare med meget mindre værdi end den faktiske pris, kunden har betalt for varen.

5.Den lavere angivne værdi må ikke afspejler den samlede pris, der er betalt af kunden eller markedet pris omkring varen, og måske må ikke være egnet til de lande, med forskellige særlige told standard.

Om Forsendelse

1).Angiv dine specielle ønsker (farve, pakker, er værdien af erklæringen, osv.) i den BEMÆRKNING, når du foretager betalingen. Alle elementer vil blive sendt ud inden for 1-7 hverdage efter modtagelse af betaling.

2).Alle poster, som du bestiller, skal kun være leveret efter din betaling er modtaget ved den Tredje Part (Bank ) Vi sender varen til kunder gennem Luften, e-Mail,Almindelig Lille Pakke, EMS, UPS eller Fedex, i henhold til de faktiske forhold .

3).Leveringstiden skal, der er baseret på forskellige lande og regioner rundt om i verden. Russiske føderation & Brasilien, vil det tage 30-90days for delviery.

Retur & Exchange

*Hvis vi sender en forkert stil eller den forkerte farve, vi kunne refundere dig penge eller udskibe. Varer, der er beskadiget eller mangler komponenter, der ikke kan refunderes.

*Hvis de elementer, som ikke kan opfylde dine behov, kan vi også acceptere din returnering. Kurer service fragt skal betales af køber.

Vende Tilbage Noter:

1.Hvis du har brug for nogle af de varer, der returneres, skal du sørge for at holde returnere varer og tilbehør intakt.

2.Du er nødt til at tage alle de nødvendige logistik omkostninger afkast. Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping med den rette emballage.

3.Vi vil erklære, at den parcel, som en gave til en lav værdi for at undgå problemer med tolden. Før du returnerer varer, bedes du sørge for at du får vores (sælgers) returadresse. Brug venligst almindelige postvæsen til at sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

4.Hvis du har brug for hurtigere overførsel, skal du vælge forsendelse måde, du ønsker, og betale ekstra gebyr. Eller kontakt os på forhånd.

5.Det billede, som et resultat af fotografering tilstand muligvis har kromatisk aberration, hvis du ikke er sikker på, om farver,bedes du kontakte os, før du afgiver ordren.

6.Hvis varer, der er beskadiget i transit, så læs al dokumentation og emballage og kontakte os inden for 7 dage efter at kvittering for returinstruktioner.

Sælger Lover

*Vi garanterer, at varerne er genstand for en streng kvalitetskontrol for at sikre, at de varer, du modtager, med god kvalitet.Alle elementer er professionelt pakket med stor omhu for at sikre en sikker levering.

*Hvis der er produktkvalitet, eller dele ufuldstændig, så længe du er i stand til at fremlægge de relevante forklarende materiale, vil vi give dig med retur service.

*At være helt ærlig med alt, hvad du ønsker at vide, ingen løgne mellem sælger og kunde. dit køb være en problemfri oplevelse. Vores mål er kundernes tilfredshed!

Håber At Du Vil Nyde Din Shopping

Diameter 1/2"
Type Endefræsere
Materiale Carbide
Skaft diameter 1/2"
Mærke Xtremecraft
Skæres Materiale Carbide
Model-Nummer DM04113
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer