Nyhed Reduced price!
ME3L Nye Ankomst 4.5 W/12Volt Smart Power Solar Panel Batteri Oplader til Bil, Båd, Motorcykel Ny

ME3L Nye Ankomst 4.5 W/12Volt Smart Power Solar Panel Batteri Oplader til Bil, Båd, Motorcykel Ny

kr112.80

-29%

kr158.90

Ny vare

På lager

Tags: oplader til, - oplader til bil, oplader til batteri, Billige oplader til, Høj Kvalitet oplader til bil, Kina oplader til batteri Leverandører.

12V4.5W solenergi bil oplader Produkt Litteratur

Referencer:

Produkt Beskrivelse: Produktet vigtigste funktion er at Juan flow gennem solar oplader til din bil batteri, til at supplere batteriet en del af det tab af magt, batteriet på lang sigt strømsvigt i den medlemsstat, ikke blot miljøvenlig energi og effektiv vedligeholdelse af batteri, udvidet brug af batteriet liv, men også for andre 12V genopladelige batteri nødsituation afgift. Egnet til køretøjer, udendørs arbejde eller rejse eller camping uddannelse. . . Hertil kommer, at du valgfrit 12-24VDC vende 5V1A converter (USB output-stik), med det kan du gennem vores 12V4.5W solenergi produkter direkte til din mobiltelefon, digitalkamera eller andre 5VDC input ædle afgift. Gæsterne kan også selv konfigurere 12V bærbar computer oplader kabel og adapter, kan også være en del af den bærbare computer for at supplere med el i sollys. (Særlige bemærk: på Grund har nu mobiltelefoner eller andre elektroniske produkter har specielle krav om gebyr (såsom IPhone. HTC og anden telefon kræver en konstant spænding konstant strøm og andre særlige krav) eller defekt sig selv (sådan som tilbagestrømning af vand og beskyttelse mod overopladning funktion er dårlig), så opladning vil give dem uegnede eller ustabil, så den første opladning til mobiltelefoner, er særlig opmærksomme på, om den normale afgift, nogle telefonen er ikke relevant.)

Produkt Specifikationer:

Materiale: single krystal eller polykrystallinske silicium solceller

Produkt størrelse: 320X120X5mm

Solpaneler til el-forbrug: 12V4.5W

Ingen-belastning spænding 18-22VDC

Output strøm: op til mere end standard-lyskilde 10000LUX 250mA

Installation:

1. Direkte på bilens instrumentbræt foran arbejdsbordet, på denne måde sollys absorptionskapacitet er ikke stærk.

2. To elastikker på bagsiden af produktet direkte sæt i bilen visir, effekten af absorbans.

3. Sucker påvirker ikke sikker sollys let eksponering til forruden (eller andet sted), absorbans bedre.

Bemærk:

1prior at bruge, sørg for, at de positive og negative af dette produkt, skal være bekendt med de produkter, der er opkrævet positive og negative.

2 sørg for at bruge et produkt af tilfældige dele, selvstændige konfiguration af andet tilbehør, bedes du kontakte din leverandør.

3 Hvis der ikke er nogen faglig og teknisk personale, skal du ikke forsøge at ændre kredsløb eller anvendelse af produktet!

4 cigarettænder stik og batteri kabel klemmer er ekstrem er installeret tilbagestrømning forebyggelse diode, uden at bekymre sig om refluks, så på lang sigt brug er bedre. Men efter nogle låse bilens cigarettænder stadig strømførende, så et par dage før den første brug Bemærk: det røde i aften på produktet stik også lyser lampen for at vise den liv i lampen, nat vil du trække i stikket lighter! !

5 produkter i deres bedste arbejdstid 9:00-17: 00 (primært for sollys, vejr)

6 anbefalet arbejdstemperatur: -20--+45 Grader,nu hvor den globale temperatur stiger, så lang tid eksponering ingen unormal advertent produkt. 1xCar oplader til cigarettænder stik (netledningen 3 m)

1x batteri klip linje

2x PVC35mm sucker

1x Brochure (engelsk) 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tid kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os. Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap. Vores mål er kundernes tilfredshed! 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER. Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os: forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din ordre ID. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. Eller, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret. 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI. Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Groendalspark.dk. 1.Vi Undtagelse af Positiv Feedback og 5-Stjernede DSRscore. Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! 2.Feedback er meget vigtig. Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed. 3.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem.

Producent Varenummer M2
Ingen-belastning Spænding DC 18-22V
Mærke VODOOL
Solpaneler til el-Forbrug 12V 4.5 W
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Pakke Størrelse 25cm x 15cm x 12cm (9.84in x 5.91in x 4.72in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer