Nyhed Reduced price!
Silke stof,crepe de chine, god glans, farve, glat og blød, sy top, skjorte,kjole,vest,håndværk ved værftet

Silke stof,crepe de chine, god glans, farve, glat og blød, sy top, skjorte,kjole,vest,håndværk ved værftet

kr101.39

Ny vare

På lager

Tags: silke stof, crepe de chine, stof stof, Billige silke stof, Høj Kvalitet crepe de chine, Kina stof stof Leverandører.

Din ordre vil blive afsendt in1-3 arbejdsdag ved China post air mail efter din betaling er ryddet. Prisen er for et værft. Hvis du ønsker en længde, er du velkommen til at kontakte os. **************************************************DESCRIPTION************************************************ Vi vil skære, og holde alle kontinuerte.

Materiale: 100%silke

Farve: som billeder

Bredde: 100~115cm

Vægt: 60~107g/m(PLS fortælle mig nummeret ,jeg vil undersøge, bredde og vægt ^-^)

Egnethed: top, t-shirt, bluse, vest, kjole, håndværk

Stræk indeks:

√ikke-elastisk

lidt elastisk

temmelig elastisk

elastisk

Tyngde-indeks:

√tynd

Lille

tynd

moderat

tyk

Tykkelse indeks:

sheer

temmelig ren og skær

lille sheer

√ikke ren og skær

Blødhed indeks:

skulpturelle

Lidt skulpturelle

moderat

√blød

Sæson egnethed:

√foråret

√sommer

efterår

vinter

Det er første gang for mig at se, så mange solid farve silke stof. Hver farve har sin anden stil, og hver farve er smart for mig. Dette er 100% silke crepe de chine silkestof, Det har en god glans og en lille god drape. Den er tynd og glat, ikke alene, medmindre du se det mod solen. Det er også meget behagelig at din hud, vil jeg på det kraftigste anbefale dig at lave en kjole eller skjorte. Tips: Denne serie silkestof alle har omkring 100 farver, men nogle er efterladt lidt. Fortæl mig, hvis du har brug for andre farver kan jeg ikke liste, vil jeg fortælle dig det materiel, hvis jeg har de farver, du har brug for.

Andre farver oversigt: http://Groendalspark.dk/store/product/Collorful-pure-silk-crepe-de-chine-fabric-good-luster-solid-color-thin-and-smooth-sew-for/1245185_32623824509.html

**Husk, at vi ikke garantere præcis de farver, som er afhængige af lys og på din skærm, der bør ikke være en grund til ikke-positive feedback, men vi har gjort alt for at give virkelighedstro fotos.**

---------------------------- FORSENDELSE ---------------------------

*Din ordre vil blive afsendt i 1-3 hverdag med China post air mail efter din betaling er ryddet. Hvis du ønsker, at andre e-mail tjenester, bedes du kontakte mig og den mail, der bør være omfattet af din side.

**Vi foreslår, at du forlader dit telefonnummer, din adresse til post kontakt.

***Hvis du køber flere varer, vi vil justere levering gebyr, som er baseret på det faktiske vægt.

****Hvis du ønsker at få et tilbud på forsendelse af flere varer eller har brug for mere af dette stof, bedes du kontakte os.

----------------- IMPORT TOLD OG SKAT ------------------

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være inden køb.

------------------------- KONTAKT MIG -----------------------

*For yderligere information eller engros ordersconvo mig nogen tid.

**Tillad mig at svare dig whitin 24 timer ( mandag--Firday).Jeg vil gøre mit bedste for at svare dig hurtigt og præcist.

***Hvis du ikke modtager mit svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og jeg vil svare dig så hurtigt som muligt, tak.

----------------------------- TILBAGEBETALING -----------------------------

*Afkast er IKKE godkendt til at skære tekstiler, FORVENTE for en dårlig kvalitet, eller forkerte varer, som vil blive fuldt refunderet.

**Pakke betragtes som tabt, hvis det ikke ankommer inden for 2months fra udstationering dato og tracking info godkender det. Vi vil fylde i påstanden om at de tabte på vores egen.Mens påstanden er videre, at vi ville sende det samme produkt til dig eller refundere det fulde beløb af ordren til dig.

******************SILK_FABRIC_MAINTENANCE***************

Tip 1 - mulberry silke vil krympe lidt efter vask, så bør du vaske og tørre det i skyggen, før du bruger.

Tip 2 - Brug et neutralt rengøringsmiddel i stedet for almindelig sæbe, ikke kraftigt rub eller bruge hair brush, skylles rene for at undgå pletter eller ar.

Tip 3 - Undgå kontakt med ru overflade. Foldet til opbevaring i stedet for hængende, da stoffet vil være ude af form påvirket af tyngdekraften.

Tip 4 - Undgå at sprøjte parfume direkte til silke stof.

Tip 5 - Undgå stærk sol.

Tip 6 - Jern silke, når det er 80% tørt. Læg en klud nedenunder, og undgå for høj temperatur, at discolors stoffet.

Technics Vævet
Mønster Garn, Der Er Farvet
Farve Nummer 12, Nummer 13, 14, 15, Nummer 16, Nummer 17, Nummer 18, Nummer 19, Nummer 20, Nummer 21, Nummer 22, Nummer 23
Stil Crepe
Materiale 100% Silke
Produkt Type Organisk Stof
Type crepe de chine
Funktion Åndbar
Pakke Størrelse 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Enhed Type værftet
Pakke Vægt 0.08kg (0.18lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer