Nyhed Reduced price!
Blood brothers Sjovt Toppe Shirt med Rund Hals Sommeren Bomuld kortærmet T-shirts til Mænd Designe Tøj Shirt

Blood brothers Sjovt Toppe Shirt med Rund Hals Sommeren Bomuld kortærmet T-shirts til Mænd Designe Tøj Shirt

kr75.28

-37%

kr121.38

Ny vare

På lager

Tags: t-shirt til mænd, designer t-shirt, t-shirt design, Billige t-shirt til mænd, Høj Kvalitet designer t-shirt, Kina t-shirt design Leverandører.

Velkommen til vores butik. STORE PROMOTION: Køb 2 stykker t-shirts, få $1 rabat. Jo mere du køber, jo mere sparer du. Vores t-shirts er alle lavet af 100% bomuld, med garanteret kvalitet. Vi støtter detail -, engros-og drop shipping . (vi kan levere varen billeder for dig) Vi kan udskrive et mønster eller brev, du ønsker, på t-shirts. Vi byder velkommen til kunstnere til at tilbyde mønstre til os og få penge fra salget. Bemærk: Vores t-shirt størrelse er Asian Størrelse. Se vores størrelse diagram omhyggeligt, før du bestiller.

Venlig Påmindelse: 1. Farven af det faktiske produkt kan være lidt forskellige fra det billede, der vises på grund af forskellige lys og computerskærm. 2. Bemærk, at 1~2cm fejl på grund af manuel måling. 3. Vi vil ikke lade vores oplysninger i parcel af drop shipping-ordrer. 1. Vi leverer til hele verden. 2. Vi vil sende dine varer inden for 5 dage (undtagen helligdage), vi altid vil forsøge at afsende din ordre så hurtigt som muligt. 3. Alle parceller er tracking-numre, vi sender tracking informationer til dig så snart din ordre er sendt 4. Til USA, vi sender af e-Pakke for den vare mindre end 2 KG. Det tager normalt 7-15 dage. Til andre lande, vi sender med Groendalspark.dk Standard Shipping, Kina Post, der er Registreret luftpost, Singapore Indlæg, EMS, e-EMS, etc. for det element, der er mindre end 2 KG. For elementet over 2KG, vi sender af EMS, e-EMS, UPS, Fedex, Aramex, DPEX, Groendalspark.dk Premium Shipping, etc. Disse er de bedste levering selskaber Groendalspark.dk samarbejder med. Leveringstid: Til Asien og Nordamerika, er det normalt tager 3-15 arbejdsdage. Til Europa, Midt-Øst, Oceanien, tager det som regel 10-30 arbejdsdage. Til Sydamerika og Afrika, det tager normalt 30-60 dage. Din tilfredshed er det, vi stræber efter. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du venligst kontakte os FØRST. Vi vil forsøge at træffe foranstaltninger til at løse dit problem inden for 2 dage, indtil du er tilfreds. Hvis du ønsker at returnere dine varer, bedes du sikre, at de elementer, der vil være tilbage i god stand med original emballage. Enhver, der bruges, vaskes, farvet, skadet poster er ikke acceptabelt. Vi vil sende udskiftning eller refusion, når varen er modtaget. Hvis det er vores fejl, vi vil betale for shipping gebyr. Hvis det er dit problem, er du nødt til at betale for shipping gebyr. Vær venlig at efterlade os en 5-Stjernede positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter! Hvis for nogle grunde, du er ikke tilfreds med vores produkter eller tjenester, bedes du kontakte os FØRST. Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer, indtil du er tilfreds.

Køn Mænd
Hætteklædte No
Mærke LYNSKEY
Ærme Længde(cm) Kort
Toppe Type Tees
Materiale Bomuld
Farve Sort,Hvid,Gul,Blå,Navy Blå,Rød,Mørk Grå,Grøn,Grå,Lilla
Krave O-Hals
Ærme Stil Almindelig
Stof Type Klædes
Mønster Type Udskriv
Størrelse S, M, L, XL, XXL, XXXL
Funktioner 100% Bomuld, Åndbart Stof
Salg af Pack No
SKU ZEWA12blood brødre
Element Type Toppe
Stil Casual
Pakke Vægt 0.26kg (0.57lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 6cm (11.81in x 7.87in x 2.36in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer