Nyhed Reduced price!
Guld Loft lampe Moderne hotel soveværelse lampe stue lampe krystal lampe 80cm W x 35 cm H

Guld Loft lampe Moderne hotel soveværelse lampe stue lampe krystal lampe 80cm W x 35 cm H

kr6 939.42

-50%

kr13 878.85

Ny vare

På lager

Tags: guld loft lampe, loft lampe, stue lampe, Billige guld loft lampe, Høj Kvalitet loft lampe, Kina stue lampe Leverandører.

guld Loft lampe Moderne hotel soveværelse lampe stue lampe krystal lampe 80cm W x 35 cm H

2.Mærke : idr

3.Spænding:110V-240V

4.Materiale : krystal & stainess stål

5.Certifikat : CE &UL

6.Stil : moderne

7.Leveringstid : indenfor 15 dage

8.Egnet sted :stue ,soveværelse, hotel ,kaffe, møde værelse ,hus

Power:Pære bund: LED Materialer: Krystal, Krystal: K9 Krystal(den oprindelige og Den fineste Kinesiske Krystal) Indgangsspænding: 110V, 120V, 130V, 220V, 230V, 240V behandlingstid: 7 - 12 dage Forsendelse : skib til hele verden

Da vi har vores egen fabrik, en af vores største fordele i forhold til vores konkurrenter er, at vi kan tilpasse næsten alle vores modeller i henhold til dine specifikationer. Vi kan ændre finish, størrelsen eller antallet af lys. Disse kapaciteter er engang brug for, når du vælger den perfekte lampe til dit projekt. For eksempel, Hvis du ser en lysekrone, som du kan lide, men foretrækker en anderledes finish, bare vælge en model, der har den finish, du kan lide i vores Katalog eller hjemmeside, og vi vil anvende, der er færdig for dig.

E14 anvendes til 220-240V (Euro-Spec, Australien-Spec), E12 anvendes til 110-120V (Nordamerika-Spec) Vi vil sende dig det rette lys, der er baseret på din spænding valg. Kina\\\\\\ \ 's top crystal, Hvad vi bruger i produktionen af de lysekrone er den øverste Kinesiske krystal,som indeholder 25% gul føre. Hvert stykke er skåret og poleret anvendelse af den bedste tilgængelige teknologi for at opnå maksimal farve brydning og glimt Vores emballage består af tre lag: første lag (indre lag) er lavet af skum; det andet lag (mellemlag) er lavet af papir box; og det tredje lag (de yderste lag), er det en træ-struktur for at beskytte produktet mod at blive beskadiget. De fleste lysekroner\\\\\\' rammer er sendt ud semi-samlet. Nogle mindre størrelse rammer består af 3 eller 4 forskellige stykker, som kræver en vis samling tid. Montering gange varierer fra model til model. Rammer og krystaller er pakket separat for sikker og sikker levering. Det er meget nemt at samle lysekrone, hvis du følger vejledningen. Crystal strand er forberedt til dig og bare har brug for at hænge det på armaturet. Den monteringsanvisning, der vil vise dig den nøjagtige placering. Vi vil starte en produktion, når du har placeret en ordre. Det tager ca 15 til 30 dage. For stor mængde for eller stor størrelse lysekrone ordre, fremstilling tid vil være længere. Hvis du arbejder på et projekt, eller du har mål leveringsdato, skal du afgive din ordre, som tidligere som muligt og oplyse os om den ønskede leveringsdato. Hver lysekrone kommer med en 10-års garanti, der beskytter mod at farven falmer og fabrikken defekter. Garantien dækker ikke ændret elementer, produkter udsat for unormale vejrforhold, forkert installation eller forkert anvendelse. Pærer er ikke berettiget til nogen bestemt tid. Hvis der ikke er nogen dele, der er beskadiget under forsendelsen eller for eventuelle fejl fundet under installationen, vil vi erstatte den del gratis. Vi garanterer, at vores produkter er lavet af de bedste materialer, og vi ansætte meget erfarne medarbejdere. Vi har en 100% kundetilfredshed garanti, som betyder, at du vil være tilfreds med hver ordre . Alle vores tilbud er bakket op af en 100% tilfredshed garanti,hvis nogen reson du ikke er tilfreds ,kan du returnere varen til os i it\ \ \\\\\ \ 's oprindelige tilstand for en refusion eller ombytning. Før maile os tilbage for den vare,bedes du kontakte os for nærmere retur&exchange instruktion. Vi vil vende tilbage alle dine penge, undtagen forsendelse og ekspeditionsgebyrer efter vi har modtaget din retur varer. Hvis en del af produktet er gået i stykker under forsendelsen, så sender vi dig den nye del gratis. Sunwe Belysning har været produktion af høj kvalitet lysekroner i over 15 år.

Sunwe Belysning er placeret på GuZhen Byen,ZhongShan city,GuangDong-provinsen. Det var foun ded i 1997 med et moderne værksted, der dækker 7500 meter square-gulvtæppe områder og en luksus showroom på 900 m square.

Sunwe Belysning beskæftiger i dag omkring 200 veluddannede belysning fagfolk inden for produktudvikling, produktion og ledelse, og mere end 40 af dem er ingeniører og ledere.

Det vigtigste produkt kataloget indeholder Store Lysekroner, Krystal Lysekroner, Maria Theresia Lysekroner, Traditionelle Lysekroner, Alabast Lysekroner,Smedejern Lysekrone,Zink Legering Chan deliers,Kirkens lysekroner,Moderne Krystal Lysekroner, Neoklassisk Lysekroner, Hotel a nd Villa Manipuleret Lamper. Det distributionsnet, som har ekspanderet globalt, herunder i Europa, Er erica, Mellemøsten og Syd-Øst Asien osv.

Selskabet fokuserer på kvalitet og sikkerhed af sine produkter. Det holder ISO9001, CE, UL,EMC,GS, LVD,FCC, og CCC-certificering. Dette er en innovativ virksomhed med mere end 50 nye produkter bliver udviklet hver måned. Alle produkter er fremstillet i hus, og vi kan også tilpasse prøver at matche din anmodning.

Den virksomhed\\\\\\ \ 's årlige omsætning er på mere end 9 millioner USD. Sunwe Belysning produkter, der har en stor ry for sin høje kvalitet.

Om Logistik :

Gratis fragt via Kina Post,Usa via ePacket. Hvis du har brug for andet skib måde,du kan kontakte os tale om forsendelse porto.

( Kina Post ) behøver normalt ca 20 arbejdsdage,og til tider kan have behov for flere dage.

Krop Materiale Krystal,Jern,Rustfrit Stål
materialer Jern
Brug Industriel
Input spænding 110V, 120V, 130V, 220V, 230V, 240V
Anvendelse Foyeren
Garanti 15 år
Element Type loft lys
Skifte Type Knop skifte
Pære Bund 24*Gu10
Installer Style Overflade monteret
Finish Chrome
Belysning Område 10-15square meter
Er Dæmpbar No
Model-Nummer A-541
Strømkilde AC
Spænding 90-260V
Technics Forgyldt
Produkt Størrelse(CM) D80cmx H35cm
Lys Kilde Glødepærer
Watt 300W">> 300W
Stil Moderne
Mærke OLOEY
størrelse () D31.49" xH 13.77"(i)
Materiale Crystal
Base Type GU10
Antal lyskilder 20">> 20
Certificering CCC,CE,FCC,GS,SAA,UL,VDE
Magt 24*40W
Er Pærer I Prisen Ja
Pakke Vægt 44.0kg (97.00lb.)
Pakke Størrelse 85cm x 85cm x 35cm (33.46in x 33.46in x 13.78in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer