Nyhed Reduced price!
Fladt Hoved Metrisk Stål M10 Blinde Studerende Nitte Møtrik Rivnut

Fladt Hoved Metrisk Stål M10 Blinde Studerende Nitte Møtrik Rivnut

kr22.87

Ny vare

På lager

Tags: rivet nut, nitte møtrik skær, møtrik møtrik, Billige nitte møtrik, Høj Kvalitet nitte møtrik skær, Kina møtrik møtrik Leverandører.

Da RIVNUT fastener er en rørformet nitte med indre gevind,Det kan installeres på få sekunder danner den ene side af arbejdet. Når det er installeret, ingen efterbehandling er brug for på arbejde på RIVNUT fasteneren. Den ekstra brava, at det ikke kun på at være en pålidelig fastener, og de er klar til brug med rene gevind til at skrue vedhæftede filer,Blind tyndplade materialer, der er for tyndt til en aflyttet tråd. Blindnitte Nødder også brugge, når et program har lille eller ingen adgang til bagsiden, som de kan installeres fra den forreste side af emnet. Da RIVNUT fastener er en rørformet nitte med indre gevind,Det kan installeres på få sekunder danner den ene side af arbejdet.

Når det er installeret, ingen efterbehandling er brug for på arbejde på RIVNUT fasteneren.

Den ekstra brava, at det ikke kun på at være en pålidelig fastener, og de er klar til brug med rene gevind til at skrue vedhæftede filer,Blind tyndplade materialer, der er for tyndt til en aflyttet tråd.

Blindnitte Nødder også brugge, når et program har lille eller ingen adgang til bagsiden, som de kan installeres fra den forreste side af emnet.

Produkt Navn: Nitte Møtrik;

Materiale: Metrisk Stål, Zink

Type:M10

Tråd Diameter: 10mm;

Total Længde: 21mm

Greb Område: 1.0-5.0 mm.

Body Diameter: 12.9 mm

Ansøgning hul størrelse: 13mm;

Vægt: 166g

Røg pakke Indhold: 20 x Nitte Møtrik

Bemærk:Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet jeg billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/-1-3 cm.

DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Pakke Vægt 0.176kg (0.39lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer