Nyhed Reduced price!
Nye QILEFU 26/27.5/29

Nye QILEFU 26/27.5/29" tommer Mountainbike fuld carbon fiber cykel forgaffel taper øverste rør MTB 26/27.5/29er dele Gratis skibet

kr337.04

Ny vare

På lager

Tags: cykel forgaffel, gaffel koniske, forgaffel mtb, Billige cykler forgaffel, Høj Kvalitet gaffel koniske, Kina forgaffel mtb Leverandører.

BESKRIVELSE & MATERIALER Materiale: UD eller 3K fuld carbon fibre

Passer til hjul størrelse : S=26" / M=27.5" / L=29" (vælg din foretrukne størrelse)

Øverste rør er taper ,den øvre størrelse er 28,6 mm, bund størrelse er 39.3 mm, 300 mm leng ht ,

Centrum af aksel til toppen af crown afstand: 29"=495mm ; 27.5"=465mm ; 26"=435mm ;

Farve: såsom billeder

Finish: mat

Vægt: ca 480 g(26")

Cykel Type: Mountain bike Et år kvalitetsgaranti Gået EN14766 s tandards og JAPAN JIS standarder. Bemærk: China Post, luftpost, er meget langsom, at den gennemsnitlige leveringstid er omkring 30 dage, men nogle gange er du nødt til at vente omkring 45-60days.Hvis du har brug for vores produkt i hastende, skal du\\\\\\ \ 't vælge Kina Post Air Mail. Vi anbefaler dig at vælge EMS . Vi hengiver os til at gøre den høje kvalitet, men med billig pris carbon cykel dele, Vi velkommen samarbejdspartnere rundt omkring i verden til engros-og custom-made. Hvad\\\\\\ \ 's mere, vi kan acceptere DIY for produkter, såsom tilføje dit navn, ændre farve og dine foretrækker mønster. Forsendelse:

1 forsendelsen er gratis forsendelse via luftpost, hvis pakken vejer mere end 2 kg, eller pakke størrelse, der er større end 90 cm, vil vi bruge EMS, etc eller Skib med to pakker eller flere parceller, som luftpost.

2 Instruktion:vægt og størrelse markerede vi i pakken oplysninger er ikke den faktiske vægt og størrelse af varer, hvis du har brug for at kende den faktiske vægt og størrelse, du bare nødt til at kontakte os. 3 Leveringstid:

1) Transport udviklede lande er omkring 7-45 dage

2) fjerne lande er ved 2-8 uger 4 Hvis køber ønsker at bruge mere hurtigere forsendelse metode, som EMS, DHL osv, bedes du kommunikerer med os om forhøjelse forsendelse.

5 Instruktion:shipping tid er, afhænger af køber\\\\\\ \ 's fortoldning tid eller Force Majeure. Hvis køber ikke kan modtage varerne i lang tid, håber vi køber kan kontakte din told eller lokale post kontor, for at få varer snart.

After-sales service:

Vi vil kontrollere de varer, kvalitet, før forsendelse. Hvis der er nogle uventede problemer ske, håber vi at løse problemer med køber gennem venligt på følgende måder:

1, Hvis det er problem med kvaliteten, kan køber indsende argumentere for, inden 15 dage efter modtagelse af varen, er køber forpligtet til at levere fotos eller video og andre beviser for, at sælgeren for at identificere sig med.

2 menneskeskabte beskadiget, købere kan overtage det fulde ansvar.

3 Produktets kvalitet, behandling program:

1) køberen returnere varerne til os-og er ansvarlig for tilbagevenden shipping omkostninger, når vi har modtaget de varer ,vil vi sende et nyt produkt til køber og betaler for at sende shipping cost.

2) Hvis varerne (samlet pris inklusive fragt er mindre end 10USD) har problemer med kvaliteten, vi vil sende et nyt produkt i køber næste ordre, såfremt køber ikke planlægger at lave en ny ordre på kort sigt, kan køber betale sende shipping cost og bede om at sende en ny vare.

Skat:

At betale skat er en pligt for enhver borger, Clearance er ansvar af køberen, køber har brug for at ansvaret for alle afgifter. På grund af den skattemæssige problem, køber nægte at modtage varen, køber har brug for at Ansvaret for fragt ud og hjem.

Feedback:

1 Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes. Derfor er din feedback er meget vigtig for os.

2) Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du forlade os positiv feedback. Vi vil efterlade en positiv feedback til dig senere.

3 Kontakt os via e-mail eller vores trade manager:Hellen , før de forlader nogen negativ eller neutral feedback. Vi vil beskæftige sig med dig for at løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.

Vi arbejder 6 Dage om ugen i 8:00 - 20:00 fra mandag til lørdag lokal Tid i Beijing.

Ønsker du have en god shopping oplevelse her!

Staten 100% nye
Type carbon mtb gaffel
Model-Nummer QILEFU
Passer Til Skive Bremse
Hjul Størrelse 29" / 27.5" / 26"
Stem Størrelse 28.6-39.3*300mm
Suspension No
Materiale Carbon Fibre
Bruger Mountain Bikes
Mærke QILEFU
Farve Black
Klinge Længde 26 / 27.5 / 29er
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 50cm x 20cm x 18cm (19.69in x 7.87in x 7.09in)
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer