Nyhed Reduced price!
DC12V RF Wireless Switch Trådløs fjernbetjening system 2transmitter+12receiver 10A 1CH Skifte Forbigående Smækket Læring Kode

DC12V RF Wireless Switch Trådløs fjernbetjening system 2transmitter+12receiver 10A 1CH Skifte Forbigående Smækket Læring Kode

kr462.77

-10%

kr514.20

Ny vare

På lager

Tags: kode skifte, kode fjernbetjening, kode fjernbetjening, Billige kode skifte, Høj Kvalitet-kode fjernbetjeningen, Kina-kode fjernbetjeningen Leverandører.

Ansøgning: Vores produkter er meget udbredt i fjernbetjeningen skifte, fjernbetjening af pumpen tændes og slukkes med fjernbetjeningen for maskinen at tænde og slukke for fjernbetjeningen motor positive og negative, fjernbetjening stik, fjernbetjening LED, fjernbetjening lyd, fjernbetjening, el-slutblik, fjernbetjening garageport, fjernbetjening udtrækkelig døren, fjernbetjening gardiner, alarm vært, alarm,fjernbetjening til motorcykler med fjernbetjening el-bilen,fjernbetjening, MP3,fjernbetjening til lys, fjernbetjening biler, sikkerhed og andre civile og industrielle støtte til fjerntliggende områder, er fordelene ved simpel matching, sikre og pålidelige for den ændring af supplerende produkter.

DC12V RF Wireless Switch Trådløs fjernbetjening system 2transmitter+12receiver10A 1CH Skifte Forbigående Smækket Læring Kode

Vi standard sende 315Mhz, hvis du har brug for 433Mhz pls velkommen til at kontakte sælger

Specifikation:

1.Senderen

Drift Spænding: DC12V

Driftsstrøm: 6MA

Driftsfrekvens: 315 MHz/433MHZ (Standard 315 MHz)

Frekvens Afstand: 0-150 m

(bemærk, at der er den ideelle afstand, uden at nogen blok og signal gribe ind , ville det stige og falde omkring 10%-50% med blok og signal interferens ).

Kode: Fast kode, indlæring af koden, rullende kode

2.Modtager

Kanal: 1CH

Decode: Læring-kode (jog/Ikke-Låst .inter-lås/Låst .self-lås /Self-Latched)

Arbejder Spænding: DC12V

Udgangsstrøm: 10A

Nominel belastning:10A 250V / 10A 125VAC

10A 30VDC / 10A 28VDC

Modtager Følsomhed: -105dBm

Arbejdstemperatur : -40\\'C - +80\\'C

Størrelse : 55*30*18mm

Output måde : Jog, Inter-lås, Self-lås er Justerbar

Arbejde/output måde:

Jog/Ikke-Låst: Tryk på en knap er at Arbejde /PÅ. Løsn din finger på den samme knap, der er Stop/OFF. En channel-switch har brug for en knapperne på fjernbetjeningen.

Self-lås/Self-Smækket: Tryk på en knap, for en tid arbejder/PÅ. Tryk på den samme knap igen er stop/OFF. En channel-switch har brug for en knapperne på fjernbetjeningen.

Inter-lås /Låst: Tryk på en knap er at arbejde/TIL, skal du trykke på en anden knap er stop/OFF. En channel-switch bruge 2 knapper på fjernbetjeningen.

Læring og fjernelse af metode:

1 .Der er en " learning-knappen på kontrolpanelet på vippekontakten, er den knap, der bruges til at lære og fjerne koden.

2 .Tryk på, og hold den læring-knappen i tre sekunder.Når indikatoren blinker ,vi går ind i den læring stat. Tryk på en vilkårlig tast på fjernbetjeningen til at udsende signal, blinker to gange og slukker .Det betyder, at du lære det med succes.

3 .Det kan lære mere end 12 STK 2262 eller 1527 chip med forskellige codewireless fjernbetjeningen.

4. Slet fjernbetjening metode: hold learning-knappen i cirka 8 sekunder, lyser indikatoren på til off, derefter den kode, du har lært før, vil blive slettet.

Vær opmærksom på, at :

Her er de 12*1CH og 2*12 knapper på fjernbetjeningen. Du kan vælge alle, der arbejder måde, at du kan vælge, har du bedre vælge den Jog eller self-lås, så alle knapperne har været brugt .

Fortæl os, hvad output-tilstand, vil du efter bestillingen, eller vi sender til dig som standard "Momentan (jog)". Det kan ændres ved Svejsning Sted ved Lodning.

Packing liste:

12 x Modtager

2 x Senderen (Batterier ikke inkluderet)

Materiale Plast
Certificering CCC
kanal 1CH
Brug B Fjernbetjeningen lys
Skifte Type Fjernbetjening
Knap 12key
Fjernbetjening Afstand 0-500M
Model-Nummer 2T+12R
Garanti 1
Brug D Fjernbetjeningen gardiner
Kode Læring Kode
Funktioner DC12V
Mærke MITI
Brug C Anti-tyveri alarm
Brug En Fjernbetjening switch
Element Type Skifter
Enhed Type Sæt
Pakke Størrelse 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer