Nyhed Reduced price!
SUNYIK 1Lot (25Pc) Sort Obsidian Indgraveret Rune Sten Sæt Healing, Reiki, Krystal Væltede Sten

SUNYIK 1Lot (25Pc) Sort Obsidian Indgraveret Rune Sten Sæt Healing, Reiki, Krystal Væltede Sten

kr107.83

Ny vare

På lager

Tags: sten sæt, sten, tumlede, sten runer, Billige sten sæt, Høj Kvalitet sten, tumlede, Kina sten runer Leverandører.

Type: Gemstone Indgraveret Rune Sten Sæt Healing, Reiki, Krystal Væltede Sten Størrelsen Detaljer(Ca.): 17x12x13mm-19x14x15mm antal: 1 Sæt (Inkluderet 25 kg) Vægt(Ca.): 148-152 Gram/Sæt Materiale: Sten Stand: Ny *stenen er naturlig, så den farver,form og størrelse vil sende af tilfældige gratis fra i henhold til rådighed bestande. *Gravering på disse sten er de gamle ældre Futhark runer,som er den ældste kendte runealfabet, gør dette sæt perfekt til Ydmyghed og Hedninge, som hver sten har magiske egenskaber. *Sort Obsidian er en meget kraftfuld og kreative sten. Det grupper, sjæl og åndelige kræfter ind på det fysiske plan, der gør det muligt at manifestere spirituelle energi på jorden og bidrager til at øge self-control. OPMÆRKSOMHED

Læs alle auktionsvilkår forud til at byde ind, tak! Billedet viser ikke det faktiske størrelse, henvises til beskrivelse af størrelsen detaljer. Vi gør vores bedste for at repræsentere vores sten og smykker præcist. Undertiden på grund af den flash, som anvendes i fotografering eller forstørrelse af foto eller indstilling af en computerskærm, der er mulige små variationer i farven. Du vil modtage en lignende, som vist på billedet.

Kontakt Os

Velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Din e-mail vil normalt blive besvaret inden for 24 timer, mandag til lørdag, og så hurtigt som muligt i weekenden. Hvis du ikke modtager et svar inden for denne frist, bedes du tjekke din SPAM-eller masse-e-mail boks for vores svar.

Model-Nummer G
Tilstand Ny
Vægt(ca.) 148-152 Gram/Sæt
Mængde 1 Sæt (Inkluderet 25 stk.)
Materiale Sten
Element Type Smykker Emballage & Display
Produkt Features Rune Sten
Størrelsen Detaljer(Ca.) 17x12x13mm-19x14x15mm
Pakke Størrelse 12cm x 12cm x 4cm (4.72in x 4.72in x 1.57in)
Enhed Type masse (25 stykker/masse)
Pakke Vægt 0.15kg (0.33lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer