Nyhed Reduced price!
FANLUS ENGAGERET Banner Guld Glitter Bunting Garland - Bryllup ,Bridal Shower , forlovelsesfest Dekoration Forsyninger, favors

FANLUS ENGAGERET Banner Guld Glitter Bunting Garland - Bryllup ,Bridal Shower , forlovelsesfest Dekoration Forsyninger, favors

kr15.88

-19%

kr19.62

Ny vare

På lager

Tags: Bannere, Streamers & Konfetti, Billige Bannere, Streamers & Konfetti, FANLUS ENGAGERET Banner Guld Glitter Bunting Garland Bryllup, bridal shower, Engagement Party Dekoration Af Forbrugsstoffer, favors.

FANLUS ENGAGERET Banner Guld Glitter Bunting Garland - Bryllup ,Bridal Shower , forlovelsesfest Dekoration Forsyninger, favoriserer 【Brand】:FANLUS

【 Lejligheder 】:

Størrelse: 1 sæt med 9 flag Materiale: Kraftpapir Længde: reb længde 3 meter, 9 stykker, enkelt stykke om 11x15cm Perfekt til bryllup, bridal shower, forlovelsesfest, det er ikke kun en flot dekoration, men også en god foto prop, vil det helt sikkert blive et hit til din fest. Enkel og flot design: i modsætning til den tradition banner, som er lavet med et kort som baggrund, dette banner er lavet af ren-breve i flot font, hvilket gør det mere stand-out, alle vil kunne lide det i første øjekast. MATERIALE: banneret er lavet af premium Eco-venligt papir-kort, uden at kaste glitter, der kan genbruges mange gange. 【Oprindelsessted】:kina 【Fordele】: 【1.】Ingen lugt 【2.】Kvalitet God 【3.】Pris indrømmelser 【4.】smuk 【5.】let vægt 【BEMÆRK】:Skærm Pixel:Som anden skærm,pixel er forskellige,vil der være en lille farve forskellige i forskellige display-og produkt billede effekten er sædvanligvis forskellig fra den virkelige produkt,håber du kan forstå.

Vi understøtter følgende betalingsmetoder. Alle betalinger foretaget på Groendalspark.dk behandles af Alipay.

Vi sender pakken inden for 2 - 5 arbejdsdage efter betaling ryddet.

Sørg venligst for, at din adresse er korrekt, før du køber.

Når du placerer en ordre,skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Generelt,vil vi sende varer så hurtigt som muligt, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer,broderage gebyrer,told og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din nye tracking nummer.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

1.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.

Hvis du har nogen spørgsmål , er du velkommen til at kontakte os. Hav en dejlig dag

Skulle du have andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. vi vil altid give dig den bedste service og produkt.

Mærke fanlus
Model-Nummer PB013
Klassificering Af Produkter Bannere
Materiale kraftpapir
Lejlighed
Pakke Vægt 0.05kg (0.11lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 18cm x 15cm x 8cm (7.09in x 5.91in x 3.15in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer