Nyhed Reduced price!
Robe de soiree sexet korte brude stuepige ene skulder brudepige kjoler vintage 2017 kvinde retro kjole knæet længde kjoler H3566

Robe de soiree sexet korte brude stuepige ene skulder brudepige kjoler vintage 2017 kvinde retro kjole knæet længde kjoler H3566

kr156.32

Ny vare

På lager

Tags: brudepige kjoler vintage, den ene skulder brudepige kjoler, brudepige kjoler, Billige brudepige kjoler vintage, Høj Kvalitet ene skulder brudepige kjoler, Kina brudepige kjoler Leverandører.

1.Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, at farven af vores produkter vil være nøjagtig den samme med de billeder, du så.

2. Kjolen omfatter ikke tilbehør såsom handsker, bryllup slør og sjal krinoline petticoat ( vist på billederne ).Bud er for en kjole kun!

3. Kjole Kan Ikke Være Lavet i en Brugerdefineret Størrelse . Vi anbefaler kraftigt, at du har dine målinger taget af en professionel, før du køber enhver kjole online. Følg måling instruktioner, og måle dig selv nøje.

4.Ingen færdige Brudekjole! Nødt til at gøre dage ! Det hele gjort proces (fra den dato, vi modtager din betaling og målinger) vil tage 20-30 dage (Betale overarbejde omkostninger undtagelse) i travle tid .Normalt har brug for 7 dage.

5.hvis du ønsker, at denne kjole til din bridemaids eller mere end én kjole,bedes du købe kjoler en gang.

hvis du og dine venner lyst til at købe den samme kjole fra vores shop ,kan du købe det på samme dato og efterlade besked til os.

fordi FARVE SKYGGE findes i forskellige partier stof .

6. Alle China Post, Mail eller Epacket ,kan vi ikke garantere, kjole kan ankomme din hånd i en måned, især i Brasilien og russisk .Ved forsendelse dage,du kan spørge vores service.

7.Før bestilling bedes du læse denne liste nøje og stille alle dine spørgsmål. For at sende en e-mail, skal du klikke på linket "Stil sælger et spørgsmål" i øverste højre hjørne af denne liste. Vi vil besvare dine spørgsmål inden for 12 timer.

8.vær opmærksom på dit budskab, hvis vi har nogen spørgsmål om størrelse ,vi vil i kontakt med dig i løbet af 24 timer.

Hvordan at vælge den størrelse du er?

1) vores kjoler materiale uden elastik ,især taljen størrelse ikke kan være større .

Bedes du efter din talje til at vælge den størrelse ,hvis buste af størrelsen ikke passer dig ,kan du lade budskabet i dit virkelige buste størrelse i eller under de, for os mulighed for at justere, før du sender ud .

denne service er gratis.

2) HVIS DU HAR DIN RIGTIGE STØRRELSE ,SÅ SEND DET TIL OS, FOR OS AT TJEKKE, FØR DU GØRE FOR

Hvis standard-størrelsen er ok ,kan du efterlade besked af ( OS* ok ) for at os at arrangere snart .

Hvis ingen besked ,og vi vil sende besked og vente på dit svar 7 dage derefter at arrangere .

3) hvis du ønsker kjolen i en måned ,bedes du kontakte med os til at vælge den rigtige shipping måde at sikre, at du kan få det i gang .

Size enhed: cm eller tommer.

1.Bust ( A ) =___tommer eller cm, Hvis du er iført kjole med bra,vær iført bh, når du måler.

2.Talje( G ) =___tommer eller cm op af din navle 3cm

3.Hofter( I ) =___tommer eller cm

4. .Højde ( N )=___ tommer eller cm(fra toppen af hovedet til væg-gulvtæppe, ikke omfatter sko)

5. når du ønsker det ?

Når du måler ,skal du ikke være for stramme.Båndet kan bare vende rundt i kroppen er det bedste.

Størrelsen er målt i komfortabelt løs tilstand.

Vi kraftigt råder dig til at måle dig selv ,så giv os din størrelse, før du gøre for . tak

Denne kjole med bra i bygge

Når du laver ordren ,kan du efterlade besked til os, når du ønsker kjolen i den rækkefølge .

Det er bedre for os .

hvis din højde er mere end 165 cm(5'5") ,bedes du kontakte med os .

Th e sædvanlige forsendelse måde som andre lande, vi bruger, er EMS eller KINA POST MAIL.

Og vi kan også bruge andre former for levering måde(DHL,TNT,Fedex,UPS,osv.).

Hvis du har brug for det hurtigst muligt,bedes du kontakte os direkte og vi vil diskutere nærmere oplysninger om levering måde,men den ekstra post gebyr er på købers side.

Før bestilling bedes du venligst læse

1 . Alle prisen er lige på vores hjemmeside ,kan du bestille direkte-og du bemærkning specifikation (især farve), som du kræver,eller vi vil sende de varer, som vores beskrivelse.

2 . Hvis du har brug for et stykke af varer til prøve eller dit behov er stort, bedes du venligst kontakte os .vi vil gøre vores bedste for dig .tak skal du have .

3. Den pris, du har betalt for varer, der udelukker enhver told skat. Vores virksomhed ikke påtage sig alle opgaver i modtagerlandet.

4. Vi plejer at markere det varer for LowCost på den handelsfaktura, og vi forsøger at hjælpe dig til et minimum eller undgå GST eller V. A. T eller andre importafgifter, Skatter og afgifter,men vi kan ikke garantere, ingen skat. Beregning, så det afhænger af dit land ' s politik.

Betaling sigt

1. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling. Elementer er kun afsendt når betalingen er comfirmed.

2. Vi foreslår, at betale med

Sørg for din leveringsadresse er korrekt ,vil vi kun sende til en bekræftet faktureringsadresse. Hvis du har brug for at ændre eller revidere den adresse ,pls ændre det direkte på Groendalspark.dk .vi afvise enhver anden adresse ændring via e-mail.

Forsendelse

For at holde varerne i god kvalitet, er vores erfarne QC vil teste alle produkter nøje, før forsendelse.

Vi vil sende varer ud så hurtigt som muligt

Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker,forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.Hvis du møder nogle problemer i forbindelse med leveringen ,kan du høre at vi og løses i legitime.

I sagen for at få kompensere for os begge pls venlig at bekræfte den pakke du har modtaget, er godt pakket, og ikke beskadiget forsendelse måde. Hvis ikke ,pls anmodning om underskrift fra kurer for at bekræfte den situation, så vi kan bede om at kompensere.

Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Silhuet Bolden Kjole
De Faktiske Billeder No
Kjoler Længde Knæ-Længde
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10
Element Type brudepige kjoler
Ærme Stil Den Ene Skulder
Talje Naturlige
Halsudskæring Tunget
Mode Element Simpel
Mærke isa glad dag
Model-Nummer H3566
Aldersgruppe Voksen
Dekoration Bue
Med indbygget Bh Ja
Stof Type Crepe
Pakke Størrelse 38cm x 28cm x 7cm (14.96in x 11.02in x 2.76in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.6kg (1.32lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer