Nyhed Reduced price!
Datyson T-ring til Canon Kamera DSLR Kamera Mount Adapter T-Ring til Kameraer M42x0.75mm for Telescope 5P0095

Datyson T-ring til Canon Kamera DSLR Kamera Mount Adapter T-Ring til Kameraer M42x0.75mm for Telescope 5P0095

kr44.69

-25%

kr59.59

Ny vare

På lager

Tags: t-ring, t-ring canon, kamera mount telescope, Billige t-ring, Høj Kvalitet t-ring canon, Kina kamera mount teleskop Leverandører.

Denne T-ring er fremstillet specielt til at tilslutte Canon DSLR-kameraer til teleskoper. Du passer den ene ende af denne T-ring til kameraer vigtigste organ, og tilslut den anden ende enten direkte til din teleskoper gevind focuser, derefter kan du tage billeder gennem mulighederne. Tilslut Canon DSLR-kameraer til teleskoper, der er Bygget med metal materiale, M42x0.75mm gevind Farve: Sort Vægt: 0.8 oz ET DSLR-Kamera Adapter T-Ring til Canon Kameraer

Vi plejer at arrangere en forsendelse inden for 3 hverdage efter modtagelse af betaling. Et tracking nummer vil blive sendt til køber på tidspunktet for overførslen.

Vi accepterer alipay her. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.Hvis du ikke kan foretage betaling inden 3 dage, men stadig har til hensigt at betale det, bedes du kontakte mig, så vi kan arbejde på noget.

1.Produktet er 100% samme som de billeder,hvad du ser, er hvad du får,Vi vil yde den bedste service,Noget, vi kan hjælpe dig,så tøv ikke med at kontakte os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

2.Sikkerhed emballering af varer, hvis du modtager produktet brudt eller beskadiget, vil vi til gratis levere varer til dig,Din tilfredshed er vores stræben.

3.Hvis det er vores fejl, så du modtager de produkter, der har fejl eller ikke du bestille produkter, bedes du give os vise billeder bekræftet, at fejl, vil vi refundere dine penge eller gratis levering.

4.De forskellige lande har forskellige skikke, regler,hvis købers told bede for nogen form for skat,afgift er købers ansvar.

5.Hvis de ikke har lyst til at betale for skatte-og opgav pakke,vil vi aldrig refunderet nogen penge, og tilbagevenden shipping cost er købers ansvar.

Din tilfredshed er vores mål!At give negativ eller neutral feedback er en meget seriøs holdning, og vi sørger for, at vi kan løse dit problem, før du forlader en negativ feedback.Vi håber du kan lide vores varer og nyde shopping, og vi håber også, at du kan forlade os en positiv feedback.Tak skal du have.

Type Monokulare
Model-Nummer 5P0095
Materiale Aluminium
Farve Black
Mærke Datyson
Kaliber 42mm
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.09kg (0.20lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer