Nyhed Reduced price!
Ny Gratis Fragt mode afslappet Mænds MANDLIGE genopbygning design importeret træ Hovedklæde butterfly bryllup, gave, fest, speciel

Ny Gratis Fragt mode afslappet Mænds MANDLIGE genopbygning design importeret træ Hovedklæde butterfly bryllup, gave, fest, speciel

kr92.57

-4%

kr97.41

Ny vare

På lager

Tags: butterfly bryllup, uafgjort bryllup, butterfly, Billige butterfly bryllup, Høj Kvalitet uafgjort bryllup, Kina bow tie Leverandører.

Størrelse: 65cm*115cm bredde * længde,slips 30-50 cm justerbar.

Hvis du har spørgsmål om størrelsen, så tøv ikke med at sende os en besked,pls fortælle os din højde,vægt,lad os tjekke den der bedst passer størrelsen for dig,tak. Betalingsmetode

Vi accepterer kun alipay. Forsendelse

Vi er forsendelse Gratis via ePacket Kina(for USA ,rusland og Ukraine købere) og Groendalspark.dk standard shipping (for andre lande købere) .

Normalt din pakke kan 20-60 arbejdsdag (ikke herunder ferie)for at ankomme på Groendalspark.dk standard shipping. I sjældne tilfælde, kan det tage længere tid på grund af forsinkelser i toldbehandlingen, eller i løbet af ferien.

Vi leverer mandag til fredag, undtagen helligdage. Send os en e-mail, FØR du betaler, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Hvis du gerne vil have, andre shipping metoder, der er til rådighed for et ekstra gebyr,som DHL,UPS,TNT,EMS,FedEx, DVS.Det har brug for 5-10 dage eller mere til din der.

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid. Russiske købere pls bemærk:

1.På grund af Ruslands-Politik,køber har brug for fuld navn til at underskrive pakken,så pls udfylde dit fulde navn og detaljer adresse på engelsk.

2. Groendalspark.dk standard shipping OG ePacket kun tillade, at vægten af pakken mindre end 2,0 kg.

Hvis vægten er over 2,0 kg,vi vil tara dem til flere pakker. Tak. Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare eller en forkert vare,pls kontakte os asap,vil vi gøre vores bedste for at løse det,tilbyde refusion eller ombytning.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed. Feedback

Tilfreds kunde er meget vigtig for os,Hvis du er tilfreds med de varer, du orderd,kan du efterlade feedback.Hvis u er ikke tilfredse med de elementer, u orderd,bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist. FAQ

1 )køber:Hej,sælger,kan du hjælpe os til at vælge den passende størrelse? Hvilken størrelse skal jeg tage?

Sælger:selvfølgelig,ven,kan du vælge den størrelse i forhold til vores størrelse tabel,men der er en afvigelse på 1-5 cm på grund af æglæggende slappe af.eller du kan fortælle mig, din højde og vægt, og vi vil hjælpe dig.

2)køber:Hej,sælger,jeg har ikke modtaget min pakke,hvad sker der?hvorfor kan jeg ikke spore den tracking nummer?Er det ugyldigt?

Sælger:Goddag,min ven,pakken er blevet forsendelse til dit land,men det tracking oplysninger opdatering er langsomt. vent et par dage mere,tak.

4)Køber:Hej,sælger,jeg får tøj,det er desværre for lille til mig.Din størrelse tabel er ikke korrekt.

Sælger:goddag,min ven,er årsagen til al den foranstaltning, der er foretaget, mens om at slappe af i hånden.så der er en afvigelse på 1-5 cm.

Køn Unisex
Element Type Hovedbeklædning
Type Hår Bånd
Stil Mode
Materiale Akryl,Polyester
Navn På Afdeling Voksen
Mønster Type Geometriske
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer