Nyhed Reduced price!
13PCS/SET 1.5-6.5 mm HSS 4241 Metal Boring Twist Boret HSS hex-Fæste Til Jern, Aluminium, plast, træ, hul, åbning&boring

13PCS/SET 1.5-6.5 mm HSS 4241 Metal Boring Twist Boret HSS hex-Fæste Til Jern, Aluminium, plast, træ, hul, åbning&boring

kr42.85

Ny vare

På lager

Tags: Boret Størrelse, bit udvikling, bor til fliser, Billige boret størrelse, Høj Kvalitet bit udvikling, Kina bor til fliser Leverandører.

Produkt Beskrivelse

10stk/set Hex håndtere bits twist drill bits

Overfladebehandling: Tin-belægning

Materiale: high speed stål 4241

Emballage: plastposer

13PC i detaljer som følgende:

13PC:1,5 mm, 2 mm, 2,5 mm, 3 mm, 3,2 mm, 3,5 mm, 4 mm, 4,5 mm, 4,8 mm, 5 mm, 5,5 mm, 6 mm, 6.5 mm

Applikationer: kan anvendes til træ, plast, aluminium plade, strygejern plade boring.

Længde:60-120 mm

Skaft:1/4" hex

Produkt Billede

Arbejder Billede med trådløs bor driver

hvis behovet for dette GP1002A-12 V-Lithium-Batteri-multifunktionel-bore-driver, klik på dette link.

http://Groendalspark.dk/store/product/Free-shipping-GP1002A-12V-Lithium-Battery-multifunctional-drill-driver-home-decoration-1PC-battery-with-tool-kits/123391_2052663754.html

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen . Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

Vi leverer også 12 - måneders gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Materiale High Speed Stål
skaft Hex 1/4" 6,35 mm
Type Twist Drill Bit
Bruger Metal Boring
Størrelse 1.5-6.5mm
Mærke FUDO
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Model-Nummer VD-HS04DB10
Længde 60-120mm
Antal 13pcs/sæt
Item Hex HSS twist drill bits
Enhed Type masse (13 stykker/masse)
Pakke Størrelse 13cm x 10cm x 9cm (5.12in x 3.94in x 3.54in)
Pakke Vægt 0.195kg (0.43lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer