Nyhed Reduced price!
Høj kvalitet Japan Magic Eyes jomfru skeden bruden pige tegneserie 3D animationsfilm fisse for mennesket,erotisk legetøj til penis orgasme håndsex

Høj kvalitet Japan Magic Eyes jomfru skeden bruden pige tegneserie 3D animationsfilm fisse for mennesket,erotisk legetøj til penis orgasme håndsex

kr226.14

-18%

kr275.80

Ny vare

På lager

Tags: japan magic eyes, magic eyes, fisse for mænd, Billige japan magic eyes, Høj Kvalitet magic eyes, Kina fisse for mænd Leverandører.

Garanti

1. Hvis varen er defekt, bedes du underrette os inden for 7 dage efter modtagelse. Ikke åben konflikt uden kommunikation.

2. Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden 15 dage for at få en ny eller pengene tilbage. Kontakt venligst vores efter servicepersonale, før du returnerer det.

3. Hvis varen er defekt i 1 måned, vi vil påtage os EN MÅDE fragt sende dig en erstatning efter modtagelsen af returvarer. Eller tilbyde refusion (inkluderer ikke fragt), efter vi har modtaget den defekte vare.

4. Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os. Vi vil Reparere den for dig, efter du har modtaget den defekte vare. Men du er nødt til at betale ekstra shipping gebyr.

Emballage&Fragt

Vi er meget omhyggelige i pakning af alle detaljer for at sikre en sikker overførsel til dig .Derfor tjek venligst pakken før du underskriver for at modtage det, hvis det er brækket eller beskadiget, kan du lave en rekord med transportøren. På samme tid, kan du tage et foto og sende til os, vi vil løse problemet for dig i den første tid.

Forsendelse af Kina Post, luftpost, skal normalt omkring 15-40 arbejdsdage at ankomme. Hvis du har brug for de elementer, der haster, bedes du vælger fragt metode EMS og betale ekstra shipping cost (leveringstid 3-7 hverdage). Og hvis din ordre når 2KG, vil vi sende alle punkter, hvad du har sammenkoblede til dig via EMS/DHL . Det er meget hurtigt. Så velkommen til min butik for at finde de elementer, som du smag.

Told skat og Told

1. For at sikre, at du modtager på nul eller et minimum af skat, kunne vi erklærer som "elektrisk enhed/plast dele/legetøj/gave" med lav værdi

2. Måske vil ordren blive pålagt told. Skatter og afgifter eller andre toldrelaterede gebyr.

3. Told, Skatter, afgifter eller andre told gebyr vil blive indsamlet af rederiet ved levering.

4. Leverandørerne er ikke ansvarlige for forsinkelser, der er forårsaget af toldmyndighederne i dit land.

5. Ekstra omkostninger eller forsinkelser kan forekomme i løbet af den internationale handel. Vi håber inderligt, at du ikke bruger ekstra import omkostninger eller fortoldning forsinkelser, som er en grund til at anmode om refusion til eller forlader en negativ feedback.

Feedback

1. Alle produkter er 100% originale NYE og testet inden afsendelse.

2. Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan Du efterlade os en 5 stjerner feedback.

3. Hvis du har problemer eller spørgsmål vedrørende din transaktion, bedes du kontakte os inden de forlader enhver form for feedback.

4. Alle e-mails vil blive besvaret inden for 1 arbejdsdag. Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sende din e-mail eller klage til vores manager.

detail.1688.com/offer/44770184866.html?spm=a2615.7691456.0.0.0c17vj

Element Type Onanister
Farve som vist
Længde 160mm
Mærke magic eyes
Materiale Silica gel
Størrelse 16cmX8cm
Package List 1 stk af sex legetøj
Vægt 0.510KG
Model-Nummer Magic eyes 17
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer