Nyhed Reduced price!
Ny Version ECM titanium 1.61 Med 26100+ Driver for Ktag og kess med Gratis Forsendelse

Ny Version ECM titanium 1.61 Med 26100+ Driver for Ktag og kess med Gratis Forsendelse

kr39.79

Ny vare

På lager

Tags: ecm-titanium, titanium driver, Billige ecm-titanium, Høj Kvalitet titanium driver.

Ny Version ECM TITANIUM 1.61 Med 26100+ Driver for Ktag og kess v2

Compatiable Enhed: KESS V2/Ktag

ECM Titanium V26100 , denne software er i ECU Remapping Software, der kan identificere forskellige kort (injektion, spark-forhånd -, tryk -, Turbo, osv.) og handle på begrænsere gemt i filer. Det er virkelig et godt program til at gøre ECU remapping. Denne software kan være insatalled på win7 professional og vinde xp .

1. ECM Titanium 26.100 + DRIVER Understøttet

2. Sprog: Tysk, Engelsk, Portugisisk, Fransk, Spansk,Italiensk

Top 3 Grunde til at Få ECM TITANIUM 1.61 Med 26100+ DRIVER:

1. Det er opbygget som 1.61, og der blev tilføjet nye Driver

2. Med denne software kan du knytte din bil computer injektion (ECU) for mere power motor. For eksempel, hvis en for Peugeot 307 er 90cv,

3. Med denne software, og også ved hjælp af et kabel (KWP eller Galleto) for læsning dump ECU regnemaskine, kan du tilføje mere magt til dette køretøj

for eksempel vil det være 110Cv,det er den såkaldte chiptuning.Det omfatter software with11500 drivere til flere modeller af ECU.

ECM TITANIUM 1.61 Med 26100+ DRIVER Beskrivelse:

ECM TITANIUM giver dig mulighed for at let og præcist, selvstændig og helt sikkert at fortolke de filer, der er indeholdt i den motor controller. Gennem brug af Driver, som true "indhold" posere for at læse de filer, der er indeholdt i kontrol-enheder, kan du nemt finde de data, der er gemt i filen kort og de vigtigste rev limiter til at øge motorens effekt, eller blot forbrugeren til at optimere.

Driver

Den udestående del af dette produkt er driverne til den nyeste Generation. De tilbyder en struktureret og kraftfuld interface til at oprette og administrere projekter i form af bearbejdede i ECM-Titanium-filer. Efter den fil, der er indeholdt i hukommelsen af kontrol enhed, der er blevet læst, det er nok til at hente det. Derefter softwaren starter en søgning, til at kontrollere tilstedeværelsen af kompatible drivere både i vores personlige såvel som i den online database. Tak til undersøgelser af vores udviklere, der gør det muligt for software om til at handle direkte på de vigtigste områder: kontrol af luft-brændstof-forhold, motorens drejningsmoment, injection system -, Jernbane -, Turbo og mange andre muligheder er tilgængelige.

Tabel Udsigt

De tabelform repræsentation af de data, der er indeholdt i de data, der læses fra controller-fil er den nemmeste, hurtigste og mest forståelige måde at fortolke værdierne til at stige eller falde. Ved at klikke på det ønskede kort, hovedskærmbilledet erstattes af en tabel, der blev skabt ved at krydse de eksisterende på de to akser parametre. Så kan du Nm, Bar og mm3, gribe direkte ind i den fysiske kort information, for eksempel.

2D-Visning

De data, der er konverteret i 2D grafer. Gennem denne grafiske repræsentation, kan du forsøge at optimere de eksisterende data i motorens styreenhed og handle på kun én af de kort, der er indeholdt i Driveren, kun én byte, på nogen kort, eller på en nærmere angivet i den fil.

3D-Visning

Den nye 3D-grafik motor giver dig mulighed for at interagere med data i en eksisterende driver kort. Du kan zoome værdier direkte fra graf vinduet, rotere og redigere.

Hexadecimal Udsigt

Alle filer af motorens styreenhed har en hexadecimal struktur. Denne numeriske repræsentation system er særdeles almindelige på grund af den direkte forbindelse af et hexadecimalt tal med fire binære cifre i computer science. Ved denne hexadecimal vindue af ECM Titanium, du kan fortolke fil struktur og Redigering.

Checksum

Det er en smule sekvens, der bruges til at kontrollere fuldstændigheden af dataene. Hver gang du interagerer med en enkelt bit, fortolket og korrigerer automatisk ECM Titanium kontrol sekvens. Derfor er et vellykket kursus er garanteret, uanset om du arbejder i realtid, eller om du har brug for at sende en fil til din slave.

Pakke, herunder:

1DVD x ECM TITANIUM 1.61 26100 MED CHAUFFØR

Model Navn arbejder for Ktag kess
Magt w
Element Type Motor Analyzer
Hardware Version Nyeste
Sprog Engelsk,
Software Version 26100+
Farve Som billedet viser
Item Længde 12cm
Resultater Stærk og Stabil
Garanti et år
Item Højde 3cm
Mærke MAOZUA
Materiale Type Plast og metal
Ekstern Afprøvning, Certificering CE
Item Bredde 6cm
Spænding v
Elektronisk No
Element Vægt 1.5kg
Funktion bil diagnostisk værktøj
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer