Nyhed Reduced price!
T-SUNRISE LED vækst Lys, Full Spectrum LED Fitolampy Vokse Lamper til anlæg til Blomstrende Plante Lampe Hydroponics System

T-SUNRISE LED vækst Lys, Full Spectrum LED Fitolampy Vokse Lamper til anlæg til Blomstrende Plante Lampe Hydroponics System

kr87.05

-28%

kr122.60

Ny vare

På lager

Tags: vokse lampe, lampe for planter, led fitolampy, Billige vokse lampe, Høj Kvalitet lampe til planter, Kina led fitolampy Leverandører.

T-SUNRISE LED vækst Lys, Full Spectrum LED Fitolampy Vokse Lamper til anlæg til Blomstrende Plante Lampe Hydroponics System

Arbejdsmiljø: 45%-95% RH -20~40 centimeter klasse

Arbejde Frekvens: 50/60Hz

Adgang spænding AC85V-265V

Strøm 300mA

Vægt: 0.27 kg

Stik: E27

LED-ANTAL : 12pcs

LED Perler Watt : 3 watt

Effekt af Grow Light: 36W

Størrelse: 120*127MM

Power Produkter: Med power

Farve temperatur: Rød 650-660NM, blå 440-450NM

660nm 3 led ' er og 630 nm 7 lysdioder, 460nm 2 lysdioder

Levetid: Op til 50000 timer

Blå 400-470 nanometer

Blåt lys er godt for fotosyntese, og hjælpe med at fremkalde Klorofyl og Carotenoid, som er nødvendige for sunde blade.

Red 610-720 nanometer

660 nanometersis peak bølgelængde for fotosyntese og photoperiodism. Rødt lys er bedst for blomstring og frugter.

Plantning til at høste

T-SUNRISE grow light er velegnet til alle stadier af planternes vækst, blomstring og frugtsætning. Dens relativ kompakte størrelse gør det til et glimrende valg for kloning og sætteplante lys, da de kan være placeret jeg snævre rum, uden ved bekymre sig om varme øges.

Mindre varme, mere vækst

Ved at holde varmen slået fra planter, der er afgørende. Ved hjælp aircraft grade aluminium og en unik heat sink design henblik på at maksimere varmeafledning område, LED opretholder en køligere temperatur efter 24 timere kontinuerlig brug.

Høj effektivitet

LED-lys har en gennemsnitlig levetid på 50.000 timer. Det bruger langt mindre energi og udleder meget mindre varme end lysstofrør. Den bedste del er, det virker på standard lys, stikkontakter, så du behøver ikke på købe nogen særlige boliger for lampen.

*Vi accepterer Alipay, West Union, TT.

*Alle majoy kreditkort accepteres via sikker betaling processor ESCROW.

* Please tage 1 minut på at bekræfte ordren, når du modtager varer jeg gud stå, fordi når du placerer en ordre, vil dit er ved at overføre penge til Spærrede, ikke vores konto. Tak!

* Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet jeg varens pris eller porto omkostninger. Disse ladning er købers ansvar.

* Hvis du ønsker, ved vi må erklære, på værdien af fortoldning og markeret som gave, blot du efterlade os en besked inden for den ordre, vil vi gøre, som du har fortalt os. Bemærk overveje risikoen for toldbehandlingen.

* Du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor på afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være inden budgivning eller køber.

Shipping Adresse

Vi kun levere til den adresse, der er fastsat af Groendalspark.dk. Din ordre adressen SKAL MATCHE din shipping adresse. Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.

International Fragt Er Tilgængelig.

Vi samarbejder med DHL, UPS, FEDEX, EMS eller registreret Luftpost(Kina Post Air Mail eller andre Air Mail). Vi vil vælge den hurtige og pålidelige fragt metode til vores kære kunder. Spar på forsendelse og sikker på levering er vores mål.

Shipping Time

Vi vil forberede og røg pakke røg pakke så hurtigt som muligt efter du har foretaget betalingen.

Under Shipping Time

Vi vil spore shipping oplysninger og sende information til grave i gang i løbet af den shipping tid. Vær opmærksom på budskabet til dig.

Vær Opmærksom På

Importafgifter, skatter og afgifter, der opstod, jeg købers land, er ikke inkluderet jeg varens pris eller

forsendelsesomkostninger. Vi vil erklære, på værdien af toldbehandling i henhold til spise krav og være markeret som gave, hvis jeg har brug for.

* Eventuelle problemer med kvaliteten eller sende per person, så vis os den prøvningsrapport eller fotografier, så Refunderer vi grave 50%-100% penge til dig. Menneskeskabte fejl er ikke en garanti for, såsom brudt, scrash.

* Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, det er ok, for på vende tilbage til os inden 15 dage. Vi vil fuld refusion, på du efter modtagelse returnere pakken, men du er nødt til at betale forsendelsesomkostninger.

* Hvis der er mere end 60 dage ikke har modtaget din røg pakke, bedes du kontakte os på at udvide forsendelse beskyttelse. O r, Vi vil kontrollere, om du kan modtage en røg pakke, Hvis ikke, vil vi fuld refundering af købsprisen til dig.

* Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

* Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen jeg dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

* Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produktet er ikke som annonceret.

* Hver post vil blive testet inden levering.

* Vi har 2 års begrænset garanti-for hver defekt vare(Bortset fra forkert betjening eller fysisk beskadiget af køber)

* Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden og i original emballage. Bedes du give os tracking nummer i gang. Kunder er ansvarlige for, ved at vende tilbage shipping gebyr.

* Hvis du ønsker refusion fordi varen er beskadiget eller kan ikke være repaird. Du bedes kontakte os inden for 3 dage efter, på du får det. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe på grave.

Eventuelle problemer, er du velkommen til at kontakte os jeg i første omgang, vil vi finde den bedste løsning for dig!!!

Krop Materiale ABS
indendørs vokse telt hydroponic vokse telt
Bredde 12
Længde 12.7inch
Model-Nummer TS-LB0136
vokse telt led vækst lys 1000w
led vækst lys fulde spektrum cob led vækst lys chip
led vækst lys led vækst lys fulde spektrum
Spænding 85-265V
Lys Kilde LED Pærer
Certificering CE -, RoHS -, CCC
Strømkilde AC
Element Type Gro Lys
Element Navn led vækst lys
Er Dæmpbar No
Garanti 24M
Mærke T-SOLOPGANG
Funktioner grow light
indendørs plante, der vokser telte led-grow light pære
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 8cm (5.91in x 5.91in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer