Nyhed Reduced price!
MILOTO Ropa Ciclismo Kvinders Cykling Jersey Sommer Kort Ærmet Cykel Cykling Tøj Roupa De Ciclismo MTB Cykel Trøje Sæt

MILOTO Ropa Ciclismo Kvinders Cykling Jersey Sommer Kort Ærmet Cykel Cykling Tøj Roupa De Ciclismo MTB Cykel Trøje Sæt

kr152.70

-52%

kr324.84

Ny vare

På lager

Tags: roupas de ciclismo mtb, kvinder cykle, cykel trøje sæt, Billige roupas de ciclismo mtb, Høj Kvalitet kvinder cykle, Kina cykel-jersey sat Leverandører.

01878 MILOTO Ropa Ciclismo Kvinders Cykling Jersey Sommer Kort Ærmet Cykel Cykling Tøj Roupa De Ciclismo MTB Cykel Trøje Sæt

Beskrivelse: - Materiale: 100% Polyester COOLMAX:quick-dry funktion og gøre dig føle sig mere komfortable med Høj kvalitet tights stof: lys og reducere vind, Det kan holde dig tør og kølig i varmt tilstand og varmt i den kolde tilstand, Selvom du er svedig, Jersey aldrig holde sig til din hud

Detalje Billede:

1.Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2. Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage efter at placere en ordre. 3.Hvis du kan\\ \ 't kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen. BEMÆRK: Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris og forsendelsesomkostningerne. Købere er ansvarlig for alle yderligere custom clearing gebyr, told, kurtage, gebyrer, skatter og afgifter osv.

1.Når du er intersted i en post, skal du vælge en leveringsmetode og betale for varen .Vi vil sende pakken til dig inden for 7 dage, efter at din betaling er gennemført. 2.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i toldvæsen i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, told og afgifter for import i dit land. Disse ekstra gebyrer måske er indsamlet ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger, hvis du nægtede forsendelser. 3.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told. 1.Vi vil tjene vores kunder det bedste, vi kan. 2.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller tabe, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. 3.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage 1. De fleste af vores produkter er håndlavede, er de færdige emner måske variere med ca 1-3cm i den angivne målinger. 2. Hvis du finde de produkter, der ikke er egnet for dig og har du spørgsmål, kan du kontakte os direkte. Forskelle i farve, måske forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve reflektion i skærmen, belysning, baggrund osv. Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt. Som din feedback er meget vigtig for vores virksomhed\\ \ 's udvikling. vi oprigtigt opfordre dig til at efterlade os en positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Det tager kun 1 mintue. Og hvis ikke ,bedes du kontakte os først.En neutral eller negativ feedback, kan ikke løse alle problemer. Tak skal du have .

'

Bukser Af Materiale 80% Polyester og 20% Lycra
Salg Metoder Fabrikken Direkte Salg
Lynlås Længde Fuld
Sæson Sommer
Størrelse 5XL, 4XL, 3XL, XXL, XL, L, M, S, XS
Køn Kvinder
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.4kg (0.88lb.)
Enhed Type stykke
Materiale Polyester ,Spandex
Type Trøje Sæt
Mærke MILOTO
Model-Nummer Cy625
Cykling Jersey Pad Stil GEL Pad Åndbar
Ærme Størrelse Korte Ærmer
Trøjer Materiale 100% Polyester
Pakke Vægt 0.4kg (0.88lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer