Nyhed Reduced price!
Akryl brev Hot-bukkemaskine Plexiglas PVC-Plast bord reklame kanal bender 60cm

Akryl brev Hot-bukkemaskine Plexiglas PVC-Plast bord reklame kanal bender 60cm

kr490.30

-13%

kr570.11

Ny vare

På lager

Tags: bestyrelsen pakke, bestyrelsen priser, kanal cctv, Billige bestyrelsen pakke, Høj Kvalitet board priser, Kina kanal cctv-Leverandører.

Vigtigste funktioner og formål

For bøjning, blødgørende og udformningen af forskellige plast materialer, såsom mellem eller stor størrelse akryl lamphouse, wall fodpaneler, indfatninger til dør-og vinduesrammer, osv. Også relevant at foretage navn kort tilfælde, menu stativer, og så videre.

Det kan anvendes til en bred vifte af materialer, såsom akryl, Plexiglas, PVC og alle andre plast korrekt, at varme og forme.

Det er designet til også at omfatte en vand-cyklus-kølesystem, lette hot-bøje og forme processen, samt at sikre driften for en længere varighed.

Hot-bukkemaskine *1stk

FSL high-power thermolator *1stk

Vand-cyklus pumpe *1stk

Silica wate - rør *2stk

1. Få en tank eller spand med en kapacitet på 30 L og derover, fylde det med vand til køling formål. Tilslut varmelegeme (bukkemaskine) og pumpen med silica-rør, og derefter placere pumpen i tanken eller spand. Tænd strømforsyning til pumpe; vent til vandet for at køre problemfrit i pumpe og rør.

(Bemærk: Efter mange timers arbejde, vandet kan blive varme, og det skal udskiftes. Også , skal du ikke erstatte det varme vand med meget koldt vand, når vand temperaturen bliver omkring 50 grader, bare sluk tænd/sluk termostat, skal du vente et øjeblik og derefter erstatte vand.)

2. Passer termostat med varmelegeme (bukkemaskine), og tænd for den. Drej termostaten i urets retning, og temperaturen vil stige, hvis anti-med uret, og temperaturen falder. Ikke drej termostaten meget hurtigt, eller kan det ikke være så præcist at styre temperaturen. (Bemærk: du Langsomt dreje termostaten, indtil du ser den varme del bliver ild-rød. Ekstremt høj temperatur kan brænde dine materiale, der skal behandles, og den levetid af maskinen kan også afkortes.)

3. Efter at have nået den nødvendige temperatur, sted plastik materiale på det varme område; gøre det varmt og blødt nok for dig til at bøje den med dine hænder. Den tid, der kræves til opvarmning afhænger af de materialer, der skal behandles, og du kan bestemme, om det i henhold til dine tidligere oplevelser.

Tips

Hvis du ikke er bekendt med hot-bøjning, og derefter finde et lille stykke af materiale af samme kvalitet og tykkelse som store plader, der venter på at blive behandlet. Du placerer denne lille stykke på det varme område, og drej termostaten til at finde den rigtige varme varighed og temperatur for materialet (med den rette temperatur, vil materialet blive blødt nok ret hurtigt og blærer vil ikke være forårsaget; hvis temperaturen er for lav, varme effektivitet vil være et problem, hvis der er for høj, vabler kan forekomme). Efter at beslutte den rette tid og temperatur, den store ark. Hvis du vil have perfekte bøjning til at danne en ønsket vinkel, først skæres en rille langs, hvor du forventer, at den vinkel, og groove skal skæres til 2/5 tykkelse af materialet; så kan du begynde at varme dit materiale, og bruge noget, der kan hjælpe til at danne den vinkel, du ønsker.

Anbefalede temperaturer(centi grad) for nogle faste materialer

Akryl: 210

Plexiglas: 195

PVC-plader: 155

ABS:190

PET: 160

Bemærk: ovenstående temperatur er kun til reference, og brugerne kan ændre dem i henhold til deres materialer, og arbejde vaner.

Sikkerhed Og Forholdsregler

1. Opvarmningen fører til en høj temperatur, så undgå at kontakte den varme område med fingrene eller hud.

2. Sørg for at bruge maskinen på en sikker indstilling og holde sig væk fra flammables og sprængstoffer.

3. Træk el-kablet/ledningen, hvis maskinen ikke skal bruges i lang tid.

Kvalitet, garanti og vedligeholdelse

1. Tre-måneders kvalitetsgaranti for den varme komponenter; et år for andre dele (forsætlig ødelæggelse undtaget).

2. Kvalitet, garanti vil annullere, hvis maskinen er monteret.

Vægt 3,5 kg
Magt 800W
Ekstra Tjenester bøjning
Effektiv varme bredde 60 cm ( 24" )
Machine type hot bukkemaskine
Automatisering Manuel
Model-Nummer SY1003
Certificering CE
Oprindelse Kina
Mærke ShinySignage
Materiale / Metal Forarbejdes akryl, Plexiglas PVC-Plast ABS PP
Input spænding 220V
Råvarer Plade / Plade Rullende
pakning størrelse 90*16*15cm
Peak-værdien af varme 420℃ (justerbar)
Tykkelse af materiale 0.1-- 0,6 cm
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 90cm x 16cm x 15cm (35.43in x 6.30in x 5.91in)
Pakke Vægt 3.5kg (7.72lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer