Nyhed Reduced price!
2016 Hot Salg HP 12C Platinum Finansiel Lommeregner & populære Calculadora

2016 Hot Salg HP 12C Platinum Finansiel Lommeregner & populære Calculadora

kr527.69

-5%

kr561.35

Ny vare

På lager

Tags: hp 12c, finansiel lommeregner, hp 12c platinum, Billige hp 12c, Høj Kvalitet finansiel lommeregner, Kina hp 12c platinum Leverandører.

start Pris: $12.08 Pris: $18.59 Pris: $60.81 Pris: $26.19 Pris: $97.65 Pris: $12.08

slutningen Produkt Beskrivelse

HP 12C Finansiel Lommeregner-funktioner indbygget i finansielle funktioner og statistik, bruger Omvendt polsk Notation (ADT), mere end 120 indbyggede funktioner, herunder register-based cash-flow analyse, 10-tegn, 1-linjers LCD-display, en Enhed foranstaltninger 5,0 x 0,6 x 3.1 cm (b x h x d).Det har 10-tegn, 1-linjers LCD-display.

Hvis du har købt dig en finansiel lommeregner i 1980'erne, chancerne er, at det var denne bad boy. Intet har ændret sig siden indførelsen--det stadig bruger Omvendt polsk Notation (ADT), der er let og alsidig i programmering, og har en tynd, robust kabinet. Helt sikkert, der har været nyere, smartere regnemaskiner indført siden, men der er noget, der taler for kvaliteten af klassikere.

HP 12C ' s funktioner omfatter alle de grundlæggende principper--som beregningen af ÅOP, NPV og IRR--og statistik er en snap. For studerende, nye finansielle regnemaskiner, dette er et glimrende sted at starte. For det meste, manuel lyder som en minitextbook, gå du gennem prøve de problemer og situationer, efterfulgt af grafer og tabeller, der viser den teknik--og du kan endda se dine resultater. Afsnittet om oprettelse af programmer synes at være skrevet til teknisk uvidende, tage fat i detaljer, hvordan du eventuelt kunne drage fordel af ved hjælp af programmer, men det vil stadig hjælpe dig med at få arbejdet gjort.

Generelt, det er en smule langsommere end de nyere modeller, ligesom sidste år-computer er ikke så hurtig som i dag ' s nye udgivelse. På plus side, det er bare 3 af 5 inches og glider let i en lomme. Bunden er trykt med et par små snyde noter til fælles funktioner, der er rart for hurtig reference. HP 12C ' s et-års garanti og tilbud, tech-support line tilbyder tryghed, denne lille arbejdshest, der vil fortsætte med at være en industri standard for de kommende år. --Jill Lightner

Fordele: Pocket size Grundig og enkel betjeningsvejledning Konkurrencedygtig pris

Stil Finansiel Planlægning
Mærke Hp
Model-Nummer HP 12C Platinum
Gældende Batteri Type Mønt-Batterier
Strømkilde batteri
Brug Beregn
Max. Cifre 10
Materiale LED
Pakke Vægt 0.88kg (1.94lb.)
Pakke Størrelse 11cm x 21cm x 31cm (4.33in x 8.27in x 12.20in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer