Nyhed Reduced price!
12L Moonshine Distiller Rustfrit stål af Høj Vol Liqour Kaffefaciliteter Brandy, Vodka, Whisky Maskine Gæring Tønde Hjem Brygning Tank

12L Moonshine Distiller Rustfrit stål af Høj Vol Liqour Kaffefaciliteter Brandy, Vodka, Whisky Maskine Gæring Tønde Hjem Brygning Tank

kr919.54

Ny vare

På lager

Tags: moonshine distiller, gæring tønde, moonshine distiller rustfrit stål, Billige moonshine distiller, Høj Kvalitet gæring tønde, Kina moonshine distiller rustfrit stål Leverandører.

Vi er oprigtigt søger global retail agent for vores produkter, og Vi kunne gøre drop shipping til masser af lande. Vi har mere end 200 produkter, om brygning. Vi er også engageret i udvikling af nye produkter. Hvis du er interesseret i at samarbejde med os, er du velkommen til at kontakte sælgeren ATTENTION PLEASE!!!

FORSENDELSE :

1) Vi vil afsende varerne inden for 3 arbejdsdage efter bekræftet fuld betaling. Hvis betaling ikke er tilgængelig, vil din ordre automatisk blive lukket.

2) køberen er ansvarlig for enhver forsikring, problemer og skader, som er forårsaget af shipping service, såsom ulykker, forsinkelser eller andre problemer. Sørg også for at din pakke først, før du underskriver , hvis det er blevet beskadiget dårligt vær venlig ikke at tilmelde til det og informere os. Således kunne vi gøre et krav til rederierne. Hvis du er skilt, før du kontrollerer tilstanden af varerne, skal enhver tvist henviser til skade under transport, som er rejst efter at have modtaget de varer, vi kunne ikke kompensere for , da varerne er blevet underskrevet, og rederiet vil ikke indrømme, at de skader. Håber du kunne forstå dette. Udover de køber, bør være ansvarlig for eventuelle skatter eller afgifter, der opkræves af deres land.

3) varer, vil blive Markeret som "gife" eller "prøve" til din nem toldbehandling og mindre afgift.( Hvis du ønsker at erklære de varer, som et andet emne, navn, eller angiv en værdi for skik, bedes du informere os, når du foretager bestillingen. )

4) Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid. Du kan tilføje en anden 8-15 dage, som en forsinkelse.

feedback:

1) Vi bekymrer os om vores værdsatte custuomers, og vil altid prøve at hjælpe dig.

2) Vi stole på vores omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes. Hertil dine kommentarer er uhyre vigtig for os, bedes forlade os 5STARS feedback, hvis du er tilfreds med vores varer og service.

3), Bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer. Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

Certificering CIQ
Mærke DIBOSH
Materiale Metal
Type Bar Sæt
Funktion Lager
Metal Type Rustfrit Stål
Pakke Størrelse 32cm x 32cm x 46cm (12.60in x 12.60in x 18.11in)
Pakke Vægt 7.0kg (15.43lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer