Nyhed Reduced price!
Top Kvalitet Ninja Sko Samurai Sko Tabi Rikio Fighter Sort Jikatabi Tabis Ninja Våben Lavet i Japan Gratis fragt

Top Kvalitet Ninja Sko Samurai Sko Tabi Rikio Fighter Sort Jikatabi Tabis Ninja Våben Lavet i Japan Gratis fragt

kr413.48

-12%

kr469.88

Ny vare

På lager

Tags: ninja våben, samurai sko, ninja sko, Billige ninja våben, Høj Kvalitet samurai sko, Kina ninja sko Leverandører.

Produkt detaljer Lavet i Osaka ,Japan. Sender fra Japan direkte.

Produceret af Rikio, den øverste producent af jikatabi i Japan, deres "Fighter" - serien er standard for en Japansk Jikatabi. Disse kalv højde jikatabi har 12 kohaze (metal fane) fastgørelse, ekstra holdbare, dobbelt syet gummi såler til forbedret holdbarhed, forstærket materiale på tæer og på siderne af foden, og 4 niveauer af dimensionering til bagsiden af læggen. sender fra Japan,fremstillet i Japan Slidstærk 100% Bomuld Konstruktion Fleksibel gummisål Autentisk 12 Kohaze (metal fane) skruer standard af Japanske Tabi Størrelse:kan du efterlade en besked om længden af dine fødder, når du laver ordren.

Vi er de mest professionelle Ninja udstyr leverandør i Kina---Alisports Varer Co., Ltd.

Vi leverer detail -, engros-og tilpasset.

Vores kunder er Ninja Klubber rundt omkring i verden, herunder Japan, Rusland, Brasilien, Usa, Canada, Ukraine, Spanien, Argentina og andre lande rundt om i verden.

Størrelse eller Pasform Spørgsmål:

Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer. Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre. Normalt tilladte forskelle i størrelsen er ca 1.0 tommer i målingen. Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig, kan du direkte kontakte os.

Farve Mismatch:

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve reflektion i skærmen, belysning, baggrund osv. Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Forsendelse:

Vores gratis fragt og China Post, Luftpost, bør det tage dig omkring 15-45 arbejdsdage. Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført. Customized produkter, vil kræve længere leveringstid.

Vi don?t garanti leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 30 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om en udskiftning inden for 30 dage fra din modtagelse af varen . Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

Vi leverer også 12 - måneders gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Mærke AIBOULLY
Model-Nummer 002
Størrelse Bemærk længden af din fod,når du afgiver ordren,
Martial Art-Stil Samurai
Enhed Type Par
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer