Nyhed Reduced price!
2 stk 100 w solpanel semi fleksibel 200W solar system Solcelle-panel på 12v batteri/yacht/RV/bil/båd AU/RU/UA/CA Lager

2 stk 100 w solpanel semi fleksibel 200W solar system Solcelle-panel på 12v batteri/yacht/RV/bil/båd AU/RU/UA/CA Lager

kr1 127.72

Ny vare

På lager

Tags: panel 12v, solar panel 12v, 100w solar panel, Billige panel 12v, Høj Kvalitet solar panel 12v, Kina 100w solar panel Leverandører.

Solarparts 2stk 100w 200w Semi-fleksibel solar panel kina mono solcelle for 12v batteri/yacht/RV/bil/båd oplader

Rusland, Ukraine, Australien Vores butikker har oversøiske lagre, hvor kunder i disse lande ikke er nødt til at være ryddet og hurtig levering fra lokale lagre.

Pakkeliste

1、2stk 100w solar panel

Forsendelse

1. Vi vil skibet til standard-adressen i Alipay, hvis du ikke informere os.

2. Forsendelsen er gratis forsendelse via kina post air mail, hvis pakken vejer mere end 2 kg, eller pakke størrelse, der er større end 90 cm, vil vi bruge EMS, etc eller Skib med to pakker eller flere pakker fra Kina post air mail.

3. Instruktion:vægt og størrelse markerede vi i pakken oplysninger er ikke den faktiske vægt og størrelse af varer, hvis du har brug for at kende den faktiske vægt og størrelse, du bare nødt til at kontakte os.

4. Leveringstid:

1) Transport udviklede lande er omkring 7-45 dage

2) fjerne lande er ved 2-8 uger

5. Hvis køber ønsker at bruge mere hurtigere forsendelse metode, som EMS, DHL osv, bedes du kommunikerer med os om forhøjelse forsendelse.

6.Når kurer informere dig om, at tegn, du finder pakken brudt, kan du ikke skriver. Fordi hvis du har tilmeldt kurer selskab, er ikke til at kompensere for udstedelse af den ordre. Forstå venligst, at.

Instruktion: shipping tid er, afhænger af købers fortoldning tid eller Force Majeure. Hvis køber ikke kan modtage varerne i lang tid, håber vi køber kan kontakte din told eller lokale post kontor, for at få varer snart.

Garanti

Vi vil kontrollere de varer, kvalitet, før forsendelse. Hvis der er nogle uventede problemer ske, håber vi at løse problemer med køber gennem venligt på følgende måder

1. Hvis det er problem med kvaliteten, kan køber indsende argumentere for, inden 15 dage efter modtagelse af varen, er køber forpligtet til at levere fotos eller video og andre beviser for, at sælgeren for at identificere sig med.

2. Menneskeskabte beskadiget, købere kan overtage det fulde ansvar.

3. Produkt kvalitet, behandling program:

1) køberen returnere varerne til os-og er ansvarlig for tilbagevenden shipping omkostninger, når vi har modtaget de varer ,vil vi sende et nyt produkt til køber og betaler for at sende shipping cost.

2) Hvis varerne (samlet pris inklusive fragt er mindre end 10USD) har problemer med kvaliteten, vi vil sende et nyt produkt i køber næste ordre; hvis køber don?t planlægger at lave en ny ordre på kort sigt, kan køber betale sende shipping cost og bede om at sende en ny vare.

Feedback

1. At give dig den bedste shopping oplevelse er vores fornøjelse. Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes. Derfor er din feedback er meget vigtig for os.

2. Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du forlade os positiv feedback. Når du forlader positiv feedback, vil vores system giver dig positiv feedback på den samme dag.

3. Du bedes kontakte os, før de forlader en negativ og neutral feedback. Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer inden for 2 dage.

Nominel Kapacitet 200W
Fleksibel Solar Panel Ja
Antal Paneler 2
Foldbar Solar Panel No
Max. magt 200W
Materiale Monokrystallinsk Silicium
Antallet af Celler 64PCS
Størrelse 1050*540*3mm
Model-Nummer Tolv tusind én
Type solar panel
Mærke BOGUANG
Pakke Vægt 5.0kg (11.02lb.)
Enhed Type masse (2 stk/masse)
Pakke Størrelse 110cm x 56cm x 4cm (43.31in x 22.05in x 1.57in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer