Nyhed Reduced price!
New Høj Kvalitet, Sort TPU Mat Gel hud Case cover Til Samsung Galaxy Note 3 III N9000

New Høj Kvalitet, Sort TPU Mat Gel hud Case cover Til Samsung Galaxy Note 3 III N9000

kr12.14

Ny vare

På lager

Tags: cover til samsung galaxy, case cover, cover til samsung, Billige cover til samsung galaxy, Høj Kvalitet case cover, Kina cover til samsung Leverandører.

100 % NYE Fashionable og høj kvalitet huden Til Samsung Galaxy Note 3 N9000 Tilbyder instant alle omkring beskyttelse mod ridser Fremstillet af glat, behandles gummi, der modstår snavs og pletter Materiale:TPU, også kendt som termoplastisk polyurethan, er mere skære og rive modstand over gummi.Denne gel tilfælde lavet af en speciel hård gel, som gør det fleksibelt som en silicone, men hårdere end en krystal sag i Forhold til silikone skind, denne hud er stivere at røre ved, men stadig fleksible

Unikt design giver let adgang til alle knapper, kontroller og porte uden at skulle fjerne huden. Materiale: hårdt plast Farve:Sort Bemærk:Tilbehør KUN, telefon ikke inkluderet

1). Forsendelse i hele verden.

2). Varerne vil blive sendt inden for 24 timer, når din betaling er bekræftet. Nogle gange vil datoen være forsinket på grund af mangel. Men, vi vil sende dig en e-mail for varsel.

3). Leveringstid

1).Ved Hong Kong Post Air Mail : Generelt,det tager omkring 20-30 dage (Gratis Fragt)(Brasilien har brug for 30-40 dage)

Ved Hurtig: Generelt,det tager ca 5-10 hverdage.

2).De fleste af de lande, inden for 10-20 arbejdsdage.

3).Hvis du undlader at modtage varerne under aove Leveringstid,bedes du kontakte os via e-mail eller Aliexpree besked,generelt,vores service vil besvare din mail inden for 24 timer.

Hvis du har nogen spørgsmål eller forespørgsler ,normalt din e-mail vil blive besvaret inden for 24 Timer. Vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste løsning med kommunikation.

4). Vi leverer til Alixpress ' s adresse. Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er match med din shipping adresse, før du betaler.For din bekvemmelighed,kan du efterlade os en besked, hvis du har brug for at ændre din forsendelsesadresse på tid.

1.) Produkt billeder kun til reference formål og så tage emnet produkter som standard.Dette er for den grund, at vores begrænsede fotografiske færdigheder.Tak for din overvejelse.

2.) Bemærk os spist skat tærskel i din lokale toldsted ved bestillingen,således at vi kan gemme dine penge, samtidig med at erklære takster.

3.) Du bedes angive dit personlige krav i din Groendalspark.dk budskab om farver, pakker, pris erklæring osv.Hvis du ikke angiver den farve,vil vi sende dig varer tilfældigt.Og lad venligst din e-mail-adresse til os for akut kontakt.

4.) Som køber,er det din pligt til at betale skat, når du foretager ordrer i udlandet. Vores pris inkluderer ikke skatter og afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer. Disse gebyrer er købers ansvar.

1). Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter varen er modtaget og kræver retured varen er i samme stand som den er modtaget.

2). Kontakt os for at få et afkast. Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen. Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage.

3). Bemærk pak varen omhyggeligt. Returnerede varer vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte. I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet. Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes.

4). Hvis varen ikke er defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber på købers regning. Varer, der returneres uden RMA-nummer for, vil blive afvist og returneret til afsenderen. Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger. Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres afvist eller ikke kan leveres.

1). Din Feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade os i høj score feedback hvis du er tilfreds med vores produkt eller service, tak så meget.

2). Vi sigter mod at tilbyde den laveste pris for bedste varer og service til dig.

3). Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) Feedback.Vi vil gøre vores bedste for at finde og løse problemet for dig.Vi ønsker alle vores kunder har en nice shopping humør i vores butik.Mange tak til jer alle.

1). Vi sælger alle mærker nye varer direkte fra fabrikken i Kina.

2). Vi bekymrer os om vores kunder.Vi persuit og garantere 100% kundetilfredshed. Hvis din vare ikke er som beskrevet, eller defekt, når du modtager,vil vi erstatte det for dig uden ekstra beregning.

3). Vi garanterer, at vores produkter er helt nye, officielle og første-class kvalitet.

4). Bedes du kontakte os med spørgsmål, kommentarer eller forslag, som du kan få, vi er så glade for at gøre dig en tjeneste.

5). For kvalitetskontrol,vi gør personligt ind for hvert punkt, før forsendelse. Alle varer er 100% ny og tjekket.

6). Vi håber at udvikle en stærk, langsigtet og gensidigt win-win-relation med dig.

7). Hvis du er en sælger, vi kan hjælpe dig med at sende produkter til din kunde direkte. (Kontakt venligst først, tak)

8). Hvis du er interessante i vores produkter,bedes du sende os din ordre så hurtigt som muligt.Mange Tak.

package : Sagen er Enkel Emballage

Farve Black
Design Almindeligt,Mat
Mærke sne welkin
Funktion Smudsafvisende
Kompatible Mærker Samsung
Type Monteret Sag
Detailemballage No
Funktioner Silikone Case
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.03kg (0.07lb.)
Pakke Størrelse 13cm x 18cm x 2cm (5.12in x 7.09in x 0.79in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer