Nyhed Reduced price!
Steampunk Sort Kvinder Casual T-Shirt tætsiddende Hule-out Stribe T-shirt Lace-up Sexet med Lange Ærmer Foråret Tee Shirt

Steampunk Sort Kvinder Casual T-Shirt tætsiddende Hule-out Stribe T-shirt Lace-up Sexet med Lange Ærmer Foråret Tee Shirt

kr215.48

-4%

kr226.82

Ny vare

På lager

Tags: t-shirt, t-shirt, stribet t-shirt, Billige t-shirt, Høj Kvalitet t-shirt, Kina stribe t-shirt Leverandører.

Hot Sælger:

Produkt Detaljer

Materiale:Bomuld 95% Spandex 5%

Mønster: Almindelig

Længde:Reg

Køn:Kvinder

Stil:Fashion,goth,Punk

Farve:Sort

Størrelse:M,2XL(cm)

Produkt Vis:

Betaling: Vi accepterer alle betalingsmetoder understøttes af Groendalspark.dk,såsom kreditkort,western union,bank overførsel, depot og så videre.

Forsendelse Vilkår:

Standard Service er E-pakke og Kina post air mail.

Vi sender normalt vare inden for 3-5 dage efter betaling 24 timer bekræftelse. Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse. Standard Service tager omkring 18-25 hverdage. Bemærk venligst, at denne service er ikke spores. Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid. Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse. Returnerer:

vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. Køberen vil være ansvarlig for alle shipping gebyrer for at returnere varen.

Feedback: Din shopping oplevelse, er meget vigtigt for os og vores forretning. Vi vil gerne invitere dig til at lade positiv feedback på vores produkter og service. Det tager kun et øjeblik, og det er en fantastisk måde at helpothers foretage indkøb som din! Hvis du er utilfreds med ourservice, bedes du kontakte os først, så vi kan prøve at løse dit problem.

Stof Type Klædes
Ærme Længde(cm) Fuld
Ærme Stil Almindelig
Stil Casual
Model-Nummer T-437
Materiale Bomuld
Tøj Længde Almindelig
Toppe Type Tees
Mærke oulu
Element Type Toppe
Mønster Type Solid
Køn Kvinder
Krave Stå
Størrelse M, XXL
Dekoration Ingen
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer