Nyhed Reduced price!
3pcs/meget Sexet undertøj til mænd underbukser comfy bomuld lav talje homoseksuelle mandlige underwears kort trusse drenge under bære mærke af god kvalitet

3pcs/meget Sexet undertøj til mænd underbukser comfy bomuld lav talje homoseksuelle mandlige underwears kort trusse drenge under bære mærke af god kvalitet

kr112.18

Ny vare

På lager

Tags: undertøj til mænd underbukser, herre trusser, mænd's trusser mærker, Billigt undertøj til mænd underbukser, Høj Kvalitet herre trusser, Kina mænd's trusser mærker Leverandører.

M Størrelse fladskærms Talje 35 CM Talje: 71-78cm/30-32"

Størrelse L fladskærms Talje 37CM Talje: 78-84cm/32-34inch

XL Størrelse fladskærms Talje 39CM Talje: 84-92cm/34-36inch

Shipping information

Sørg for at du har afsluttet alle detaljerede og korrekte oplysninger som fulde navn på kontaktperson,adresse,postnummer og telefonnummer, når du udfylder købers oplysninger,så ordrer kan sendes til dig hurtigt og problemfrit.

Farver & Størrelser

Billeder er eksempler kun til reference. På grund af forskellige fotografering vinkel og lys, og den indstilling, de farver, der vises i billedet, kan det ikke svarer 100% til de i selve elementerne.

Alle dimensioner er målt ved hånden, der kan være 2-3cm afvigelser. Størrelse måling af forskellige mærker, der kan være forskelle, og der kan være en lille forskel mellem den ser på en udvalgt model og den ser på dig på grund af forskelle i tallene. Bemærk venligst henvise til den størrelse og beskrivelse omhyggeligt, før du køber.

Told:

Skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

Vi sender varen som en "GAVE", og markere den laveste værdi. Usuallyt det er ikke forpligtet til at betale told skat. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Du må også gerne belows.......

Mønster Type Udskriv
Materiale Spandex,Bomuld
Funktion komfortabel bomuld,sexet bule pose,bred talje band
Beskrivelse 1 mens underwear trusser
Køn Mænd
Størrelse M L XL(Asian size)
Mærke Seeinner
Trusser & Boxers Trusser
Beskrivelse 2 mænd pose undertøj
Beskrivelse 3 homoseksuelle mænd underwear trusser
Pakke Størrelse 17cm x 16cm x 6cm (6.69in x 6.30in x 2.36in)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type masse (3 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer