Nyhed Reduced price!
MIPOW trådløse bluetooth-led-lys, smart led Lys Dæmpbar Farve dekorative lys party lys, smart remote control-tasten wifi

MIPOW trådløse bluetooth-led-lys, smart led Lys Dæmpbar Farve dekorative lys party lys, smart remote control-tasten wifi

kr120.15

Ny vare

På lager

Tags: skifte wifi, kontakt, skifte fjernbetjeningen, Billige skifte wifi, Høj Kvalitet switch switch, Kina skifte fjernbetjeningen Leverandører.

Du kan trådløse fjernbetjening til din led Pære Sluk, Lysstyrke,farver, farve-effekter og timing konfigurationer fra din smartphone eller tablet via en APP, og du kan downloade det fra IOS-Butikken Eller Android i Google Play Butik.

Gruppe op til 5 Smart Pærer sammen til at styre farve og farve effekter. Flere Grupper kan oprettes uendelig sjov. I vores EKSKLUSIVE "SHAKE CONTROL" så du ryste telefonen for at ændre farverne.

16 MILLIONER FARVER og 4 EFFEKTER: Ændre din smart pære Op til 16,000,000 RGB-farver. Pre-sæt 4-farve effekter: PULSERENDE , RAINBOW, FADING, BLOTTERE sæt din Smart pære i bevægelse.

VÅGN OP og SOVE INDSTILLING: Sæt en timing fra PLAYBULB X APP til at gøre din PÆRE ON / OFF på forudindstillet tidspunkt og farve, f.eks. opret Wake-up-tilstand eller Dvaletilstand for at lade din foretrukne farve til at vække dig op eller lægger dig til at sove,særligt for dine børn.

STOR KVALITET OG ENERGIBESPARELSER: Høj kvalitet aluminium kabinet med et flot design og godt udførelsen af Varme reduktion omfang produktets levetid. Dens levetid er op til 20.000 timer, og dens lysstyrke, der svarer til en 40W traditionelle pære til at spare energi og for at spare penge.

Lys er en af de vigtigste faktorer for at indstille en romantisk stemning. Smart BTL201 LED pære gør, at man skal føreren af romantik. Tænd lys lysstyrke og farveeffekter til at passe enhver scene.

Hver morgen, det farverige lys vågner du op på forudindstillede tid som som som solskin udendørs! Hver nat, det bløde lys dæmpes, og sluk derefter for at sætte dig ind i sove på forudindstillede tid. Lad du nyde en hyggelig sengetid.

Lindre og slappe af dig selv, beskytte dine øjne, når du læser. Omtanke også er romantik.Opret biograf effekt i det rette lys lysstyrke og farver, når du ser film.

Design-starry sky for hende i huset! Flere pærer tage med forskellige scene-effekter.

App wifi og bluetooth kontrol af smart telefon, fest, lys og dekorative lamper

1x LED-lys

1x brugervejledning

Kære køber, Tyson Udenlandske Handel Inc. få Professionel online butikker,engros-og detail-salg af forskellige former for Elektroniske Produkter, der er fremstillet i Kina. Vi vil gøre vores bedste for at servicere dig. Vores formål er at Gøre vores Bedste for at Servicere Dig om, at Alle Elektroniske Produkter, som du har brug for. Vi lover at levere den højeste sats af mængde og pris. Ærlig og kvalitet er vores business-princippet. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Standard Service er Kina post, luftpost eller Hong Kong post, luftpost.

Expedited Service er Kina post EMS.

Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage. Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage. Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage. Det er sporbar af dit land posthuset hjemmeside Eller Kina EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid. Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

1. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

2. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. Du kan også foreslå en egnet deklarerede værdi.

1. Defekte varer SKAL rapporteres til os inden for 7 dage fra den dato, der er modtaget. hvis tid i løbet af 7 dage,vil det anses for BRUGT, og vi vil IKKE udstede en refusion eller udskiftning.

2. I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

3. Ved modtagelse af pakken i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør. Vi vil refundere din penge betalt fuldt ud. Efter både køber og sælger annullere transaktionen på Systemet.

1. Alle Elementer afhænger af, har 24 måneders Fremstilling 's Garanti (bortset fra varer som er beskadiget eller misbruges efter modtagelsen) Tilbehør leveres med en 3-Måneders Garanti.

2. Hvis nogle elementer der ske fejl under brug, skal du fortælle os den specifikke årsag og beviser for at bevise, at det er et problem element. Så vil vi sende den nye vare til dig og præsentere, hvordan at reparere det gratis. Forsendelses omkostninger er forsynet med både sælger og køber i halve.

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Vi har et team til at støtte vores kundeservice, og give dig med installation guide, så er du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed. Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!

Gyro NO
Antallet af LED Chip 14pcs
Kontrol Smart Fjernbetjening
Kontrol-Kanaler 12 Kanaler Og Op
LED-Chip Model SMD5730
Funktioner Fjernbetjening
Max Hastighed NO
Gennemsnitlig Levetid (timer) Halvtreds tusinde
Led Power 5W
Skala 1
Model-Nummer LED
Beam Vinkel grad 180 grader
Bruger wireless wifi og bluetooth fjernbetjening switch
Mærke Videregående studier
Farve Temperatur Varm Hvid (2700-3500K)
Staten Forsamling Klar til at Gå,
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 11cm x 7cm x 6cm (4.33in x 2.76in x 2.36in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer