Nyhed Reduced price!
200 stk/masse 2017 ny business klik på handling, kuglepen tilpassede logo print

200 stk/masse 2017 ny business klik på handling, kuglepen tilpassede logo print

kr270.34

Ny vare

På lager

Tags: bolden pen, pen brugerdefinerede, business-pen, Billige kuglepen, Pen høj Kvalitet brugerdefineret, Kina business pen Leverandører.

Om Rush Salgsfremmende Pen

en). Alle ordrer leveres direkte fra vores kinesiske fabrik.

b). Ordrer uden logo print er til at blive afsendt inden for 24 timer efter modtagelse af betaling.

c). Udskrivning med 1-3 farve logoer, der er til rådighed, og der vil blive opkrævet yderligere. Ordrer med tilpassede logo print er til at blive sendt inden for 7 dage efter modtagelse af betaling.

d.) Mini rækkefølge:200 pc ' er til logo print for Pen Detaljer Pen Oplysninger: Navn: Gjort varenr.: OSF222 Materiale: Plast Machanism: Klik på handling Størrelse: 14,1 cm Vægt: 9,5 g Dia.: 11 mm Skrive Point: 1.0 mm Sort Præget Metode: tampontryk (1-3 farver) Farve: 17kinds af farve, du vælger Levering: Mini For: 200 stk leveringstid: 1 - 7 dage Levering Metode: Fedex DVS Betaling: Acceptere Paypal

Bedste Køb!

Forsendelse:

Når du placerer en ordre,bedes du vælger fragt metode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at erve vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Om Ownseas

Vi er specialiseret i salgsfremmende penne og papirvarer mere end 10 år.

Vi designer og udvikler din egen penne. Giv os dine idéer og lad os hjælpe dig med at gøre det rigtigt.

Vores dedikerede design & development team, oplevede service team og 12.000 kvadratmeter moderne fabrik er klar til at imødekomme alle dine behov.

Høj kvalitet garanteret af ISO9001 kontrollerede processer . Produkter, der er certificeret efter strengeste industri-standarder som EN71, ROSH og ASTM F963 .

Kontakt os nu!

handling Klik På Handling
blæk refill 1,0 mm sort refill
Model-Nummer OSF222
Salgsfremmende Pen Type Logo Pen
Navn Grab
Mærke OWNSEAS
Logo print-metoden Tampontryk
Størrelse 14.1 cm
Nyhed Ja
Vægt 9.5 g
Type kuglepen
Salgsfremmende Pen Krop Type Simpel
Materiale ABS
Farve Rød,gul,hvid,grøn,blå,sort og så videre
Sletbare Eller Ikke No
Skriver Punkt 1,0 mm
Blæk Farve Black
Bruger Pens for salgsfremmende logo og skrivning
Pakke Vægt 2.3kg (5.07lb.)
Pakke Størrelse 25cm x 18cm x 26cm (9.84in x 7.09in x 10.24in)
Enhed Type masse (200 stykker/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer