Nyhed Reduced price!
1PC Kids Hår Tilbehør Læder Bright Star Baby Flower Hårbøjle Piger Hjerte Pins Crown Hår Klippet Børn Hår Bands H429

1PC Kids Hår Tilbehør Læder Bright Star Baby Flower Hårbøjle Piger Hjerte Pins Crown Hår Klippet Børn Hår Bands H429

kr5.76

-24%

kr7.66

Ny vare

På lager

Tags: børn hair, børn hårbånd, hårbånd, Billige børn hair, Høj Kvalitet børn hårbånd, Kina hår band Leverandører.

1. Hvis du har brug for at købe en masse af produkter eller vælg forsendelse (EMS, FedEx, UPS), bedes du kontakte os, vil vi give dig den laveste pris. 2. klik her for flere nye elementer: 3. Pandebånd er ikke nogen bestemt aldersgrænse, kan købes i henhold til dine personlige præferencer. Vores butik understøtter brugerdefinerede størrelser og farver hovedbeklædning. 4. Kreditgaranti, at alle billeder i form af optagelse, kan du være sikker på at købe., men kan du forstå de begrænsninger for fotografering (der er nogle forskelle i farver), for at sejre i art. 5. For en eller anden grund du ikke er tilfreds med din ordre, bedes du må ikke haste til at give feedback eller tvist, så kontakt os straks, så vi har en mulighed for at løse dette problem for dig. Takker!

Indtal venligst på en SPÆRRET konto, når du foretager betalingen, hvis du har nogen specielle ønsker (farver/størrelser). Alle ordrer vil blive behandlet inden for 2-5 hverdage. Økonomi Fragt Vi normalt bruger, der er Registreret Kina Post, luftpost, og det tager omkring 2-6 uger for levering. Hurtig EMS, det tager ca 5-29 dage til hele verden. Andre luftfartsselskaber såsom TNT, DHL, FEDEX Vil tage omkring 3-9 dage. Hvis du ønsker at vælge Hurtig, så fortæl os venligst, og vi vil Beregne ekstra forsendelsesomkostninger.Vi altid sender til din Escrow adresse,så hvis din leveringsadresse er ikke matcher med det, bedes du bemærke, når du betaler med Escrow !

Din tilfredshed er det, vi stræber efter! Vi vil gøre vores bedste for at nå det mål!! Din Positive kommentarer, der er afgørende for vores forretningsmæssige succes. Vi beder dig venligst tage et minut til at forlade os positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælgeren Rating (DSR) af 5. Alle produkter i vores butik, kan være blandet! Detail-og engroshandel er alle velkomne! Velkommen til at kontakte os for flere valg! En Forespørgsel, er du velkommen til at kontakte os, vores vil reagere inden for 12-24 timer

Stil Mode
Materiale Chiffon,Bomuld,Polyester
Transport Gratis forsendelse
Emballage opp pose, pakke eller kort-pakke
kvalitet 100% håndarbejde helt nye
Velegnet til børn 0-8years
Sæson de fire årstider
Model-Nummer w045
Farve grøn,rød,blå,sort,grå,gul,lilla,mens
Er tilpasset Ja
Mærke TWDVS
Type Pandebånd
et bestemt år To tusind sytten
Navn På Afdeling Børn
Vægt 8g
Mønster Type Blomster
Køn Unisex
Anvendelse Børn's gaver,Julegaver,Turist-souvenirs,personaleydelser
Element Type Hovedbeklædning
Pakke Vægt 0.03kg (0.07lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer