Nyhed Reduced price!
2016 Hot Curren Mænd Mekaniske Ure Militær Hær Vogue Kvarts Mænd Sport Casual ure relogio masculino Mænd Armbåndsure

2016 Hot Curren Mænd Mekaniske Ure Militær Hær Vogue Kvarts Mænd Sport Casual ure relogio masculino Mænd Armbåndsure

kr74.97

-49%

kr147.00

Ny vare

På lager

Tags: se medaljon, smykker kæde af foden, se efterligning, Billige ure medaljon, Høj Kvalitet smykker kæde af foden, Kina se efterligning Leverandører.

1. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told, import skat, der opkræves af købere' lande. 2. Vi accepterer Escrow, Kreditkort, Western Union, Alipay 3. Begge Bedes betale inden 7 dage fra bestilling Om Shipping 1. Vi sender varer via CPAM, kan du også vælge DHL, EMS, hvis presserende. 2. Vi vil sende ud som varer mellem 5-7 dage, den varer kommer du i 5 til 35 arbejdsdage afhænger af din forsendelse måde, destination og andre faktorer. 3. Vi har et tracking nummer efter afsendelse af ordre, kan du tjekke din pakke online på hvor som helst.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage (fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet. Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud. Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen. I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed. Feedback er Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Både Du efterlade en positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller service, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og dojo.give dig den bedste kundeservice. Bemærkes: 1. Vi tilbyder drop shipping service, også kan sende dig billeder for at videresælge. 2. Hvis engros, PLS kontakte os, vi vil forskellen dig den bedste pris.

Hvis alt er normalt, skal du kigge på følgende transit tid,det er normal reference Hurtig Australien amerikas forenede stater

Sydøstasien

Vesteuropa

Østeuropa Brasilien

Sydafrika UAE EMS 3-8day 5-10 dage 5-8 dage 7-12 dage 10-20 dage 20-60

dage 10-20 dage 10-20 arbejdsdage af DHL 3-4 dage 4-5 dage 3-4 dage 4-5 dage 4-5 dage 5-6 dage 5-7dage 5-8 dage China Post 7-15 dage 7-15 døgn 8-15 dage 15-30 dage 15-30 dage 15-50days 7-30 dage 7-30 dage

Dial Diameter 4.3 mm
Lås Type Spænde
Bokse & Sager Materiale ingen box
Skive Vindue Materiale Type Glas
Bandet Længde 24cm
Dial-Skærm Analog
Bandet Materiale Type Læder
Sagen Tykkelse 12mm
Mærke CURREN
Element Type Armbåndsure
Bandet Med 10mm til 19mm
Vandtæthed Dybde 3Bar
Bevægelse Kvarts
Bånd Bredde 22mm
Funktion Vandafvisende
Sag Materiale Rustfrit Stål
Køn Mænd
Skive Materiale Type Rustfrit Stål
Tilstand Ny Med Tags
Stil Fashion & Casual
Sag Form Runde
Model-Nummer Otte tusind et hundrede og halvtreds to
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.13kg (0.29lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer