Nyhed Reduced price!
Klassisk Designer Store Runde Tag Vedhæng Halskæder,Rustfrit Stål Metal med Perlemor Færdig med Blændende Sol Form Vedhæng

Klassisk Designer Store Runde Tag Vedhæng Halskæder,Rustfrit Stål Metal med Perlemor Færdig med Blændende Sol Form Vedhæng

kr78.96

Ny vare

På lager

Tags: design halskæde, halskæde designer, halskæde, Billige designer halskæde, Høj Kvalitet halskæde designer, Kina halskæde Leverandører.

Jeg n mode smykker industrien, Anna Betagende Design Smykker er unikke.Romantisk, sød, luksuriøse, retro, der hver afspejler den stemning, som hver er indeholdt i det humør, så perfekt.

Vi er opmærksomme på det byder på smykker casual og romantisk, det meste af sit design omkring sød lille kvinde doven stemning, stil og varieret fantastiske, tilbehør.

Materialer er også at holde sig til et mønster, uanset om det er tæt på en naturlig eller syntetisk rå enkelhed glitrende krystal perler, kan være den perfekte kombination af det samme stykke af smykker.

FORSENDELSE:

1. Alle elementer vil blive sendt Ud 2-7 arbejdsdage efter modtagelse på Groendalspark.dk.

2. Den Tracking Nummer vil blive udfylde i den rækkefølge, efter at pakken skibet ud. Shipping oplysninger normalt opdatering i et par Dage.

3. Gratis til hele verden via Luft Post eller E-pakke service .Vi understøtter også overførsel af EMS eller DHL .

4. Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, hvoraf de fleste parcel vil nå det meste lande inden for 10 til 30 arbejdsdage. I nogle lande tager det længere tid.

Så skal du ikke åbne en tvist inden levering. Bemærk frit kontakt med os, hvis de elementer, som ikke ankommer, vil vi forlænge leveringstiden.

RETURE&EXCHANGE:

1,Hvis du har nogen problemer med smykker,pls frit kontakte os,vi vil gøre deres bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

2,Ubrugt,ubeskadiget og i original stand element kan være kvalificeret til en tilbagevenden. Købere er ansvarlig for Tilbagevenden Shipping Gebyr.

FEEDBACK:

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade os en god tilbagemelding.

Alle gode feedback køber vil få en kupon til ingen mængde kræver KUPON.

Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback,vi kan arbejde sammen om at løse eventuelle problemer.

Anna Betagende Design Smykker er en original producent, fabrik, af mode smykker,vi gør, design og produktion af os selv ' fabrik.

Element Type Halskæder
Stil Classic
Farve
Metaller Type Rustfrit Stål
Kompatibilitet Perfekt bære med matchende øreringe
Metal-Farve Guld-farve, Rose Guld Farve, Platin Belagt
Hvis man med Boksen
Model-Nummer EN-025
Vedhæng Størrelse 4 cm
Vigtigste sten farve Hvid, Sort
Anledning
Levering til pakke
Form\mønster Runde
Kæde Længde
Sten
Mærke Anna Betagende Smykker
Kæde Type Kæde
Fremstilling
Funktion Mode romertal halskæde
Materiale
Bøde eller Mode Mode
Halskæde Type
Producent
Køn Kvinder
Pakke Størrelse 8cm x 4cm x 2cm (3.15in x 1.57in x 0.79in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.05kg (0.11lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer