Nyhed Reduced price!
Luftfugtighed Sensor med I2C IIC Interface Si7021 Industrielle Høj Præcision GY-21 Temperatur Sensor Modul Lavt Strømforbrug CMOS-10*12 mm

Luftfugtighed Sensor med I2C IIC Interface Si7021 Industrielle Høj Præcision GY-21 Temperatur Sensor Modul Lavt Strømforbrug CMOS-10*12 mm

kr12.38

Ny vare

På lager

Tags: Luftfugtighed Sensor, temperatur-sensor, temperatur sensor modul, Billige luftfugtighed sensor, Høj Kvalitet temperatur-sensor, Kina temperatur sensor modul Leverandører.

Specifikationer Si7021 I2C Luftfugtighed og Temperatur Sensor er en monolitisk CMOS IC integration af luftfugtighed og temperatur sensor elementer, en analog-til-digital-konverter, signalbehandling, kalibreringsdata, og et I2C Interface. Den patenterede bruger industri-standard, lav-K polymere dielektrika for sensing luftfugtighed muliggør opførelse af low-power, monolitisk CMOS-Sensor ic ' er med lav afdrift og hysterese, og fremragende stabilitet på lang sigt.

Fugtighed og temperatur sensorer er fra fabrikken er kalibreret og kalibrering data, der er gemt i on-chip ikke-flygtige hukommelse. Dette sikrer, at de sensorer, der er fuldt ud indbyrdes udskiftelige, uden rekalibrering eller software, som er nødvendige ændringer.

Den Si7021 er tilgængelig i en 3x3 mm DFN pakke, og den er reflow solderable. Det kan bruges som en hardware - og software-kompatibel drop-in opgradering til eksisterende RH/temperatur sensorer i 3x3 mm DFN-6-pakker, med præcision sensing over en bredere vifte og et lavere strømforbrug. Den valgfri fabriksinstalleret dække tilbyder en lav profil, praktisk måde at beskytte sensor under montering (fx, reflow-lodning) og gennem hele livet af produktet, undtagen væsker, der har (hydrofobe/olieholdig) og partikler.

Den Si7021 tilbyder en præcis, low-power, fabrik-kalibreret digital løsning ideel for måling af luftfugtighed, dug-punkt, og temperatur, i applikationer, der spænder fra HVAC/R og sporing af aktiver til industri-og forbrugerprodukter platforme.

Model-Nummer Si7021 Luftfugtighed Sensor
Forsynings-Spænding 1.9 V til 3,6 V
Driftstemperatur -40 til +125 grader Celsius
Pakke SMD
Type Voltage Regulator
Tilstand Ny
Mærke Din Cee
Anvendelse Computer
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.021kg (0.05lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer