Nyhed Reduced price!
Litepro 25.4x540mm Folde Cykel Carbon Styr Cykel Cykelstyr for Brompton-Cykel

Litepro 25.4x540mm Folde Cykel Carbon Styr Cykel Cykelstyr for Brompton-Cykel

kr548.66

Ny vare

På lager

Tags: cykel carbon styret, carbon styret, Cykelstyr, Billige cykel carbon styret, Høj Kvalitet carbon styret, Kina cykelstyr Leverandører.

Litepro 25.4x540mm Folde Cykel Carbon Styr Cykel Cykelstyr for Brompton-Cykel

Materiale T700 CARBON Fiber

1. Forsendelsen er næsten forsendelse via Groendalspark.dk Standard Forsendelse , vil du få tracking nummer til din pakke.

2 Instruktion:vægt og størrelse markerede vi i pakken oplysninger er ikke den faktiske vægt og størrelse af varer, hvis du har brug for at kende den faktiske vægt og størrelse, du bare nødt til at kontakte os.

3. Hvis køber ønsker at bruge mere hurtigere forsendelse metode, som EMS, DHL osv, bedes du kommunikerer med os ved at tilføje shipping fragt.

4. Instruktion:shipping tid er, afhænger af købers fortoldning tid, så vær tålmodig til at vente på dem. vi ønsker virkelig, at du kan modtage dem tidligere.

After-sales service:

Vi vil kontrollere de varer, kvalitet, før forsendelse. Hvis der er nogle uventede problemer ske, håber vi at løse problemer med køber venligt af følgende måder:

1, Hvis det er problem med kvaliteten, kan køber åben konflikt inden 15 dage efter modtagelse af varen, er køber forpligtet til at levere fotos eller video og andre beviser for, at sælgeren for at identificere sig med.

2 menneskeskabte beskadiget, købere kan overtage det fulde ansvar.

3 Produktets kvalitet, behandling program:

1) køberen returnere varerne til os-og er ansvarlig for tilbagevenden shipping omkostninger, når vi har modtaget de varer ,vil vi sende et nyt produkt til køber og betaler for at sende shipping cost.

2) Ikke alle produkter, som er perfekt, hvis produktet ikke har stor fejl, og du kan bruge dem, vil vi sende dig store kupon, som kompensation.

Feedback:

1. Hvis du ikke er tilfredse med vores produkter, bedes du kontakte os, så snart du modtager dem. Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem med det, indtil du er tilfreds.

2. Vær venlig ikke at efterlade dårlige feedback, før du kontakter os.

Skat:

At betale skat er en pligt for enhver borger, køber har brug for at ansvaret for alle afgifter. På grund af den skattemæssige problem, køber nægte at modtage varen, køber har brug for at Ansvaret for fragt ud og hjem.

Ønsker du have en god shopping oplevelse her!

Bredde 501 - 600mm
Klemme Diameter 25.1 - 26,5 mm
Bruger BMX
Komponenter Styret
Type Sluge-formet Håndtag
Farve Black
Model-Nummer 25.4x540mm
Mærke OUMIAO
Materiale Carbon Fibre
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 54cm x 25cm x 10cm (21.26in x 9.84in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer