Nyhed Reduced price!
Candice guo! super søde plys tegnefilm toy Sailor Moon luna kat bløde eyeshade kreative fødselsdag Julegave 1pc

Candice guo! super søde plys tegnefilm toy Sailor Moon luna kat bløde eyeshade kreative fødselsdag Julegave 1pc

kr34.82

-5%

kr36.66

Ny vare

På lager

Tags: candice guo, plys legetøj, super søde, Billige candice guo, Høj Kvalitet plys legetøj, Kina super søde Leverandører.

Oprindelige pris $15.6. Nu ??? Oprindelige pris $11.51. Nu ??? Oprindelige pris $14.83. Nu ??? Oprindelige pris $og 9,98. Nu ??? Oprindelige pris $10.98. Nu ??? Oprindelige pris $20.29. Nu ??? Oprindelige pris $20.38. Nu ??? Oprindelige pris $16.82. Nu ??? Oprindelige pris $12.98. Nu ??? Oprindelige pris $10.97. Nu ???

Kære ven, velkommen til at candice guo ' s butik

Vores butik er professionel børn, legetøj butik, kan du finde mange forskellige slags legetøj, også noget du kan fortælle mig det.

Det er for din baby godt at vælge en god butik.

Her garanterer vi høj kvalitet og hurtig sats service.

Mange tak!

super søde plys tegnefilm toy Sailor Moon luna kat bløde eyeshade kreative fødselsdag Julegave 1pc

Materiale: plys

Form: kat

Farve: hvid, pink , sort

Størrelse: cirka 18*8cm

Om størrelsen: som alle plys legetøj er lavet af personer, vil det være normalt at der findes en lille forskel. Vi lover at sende dig den bedste, jeg takker dem meget Opmærksomhed: det plejer at tage omkring en måned for dit køb for at nå frem til dig, efter vi har sat dem i den mail. i løbet af meget travlt mail gange (sige, at i tiden op til Jul eller andre særlige dage, kan det tage lidt længere tid. Hvis du har brug for en af vores varer, men kan ikke vente så længe, er vi nødt til at bede jer om at afstå fra at placere ordren. Samtidig håber vi også du vil få dine varer så hurtigt som muligt, vi ikke kan styre hastigheden af shipping. Mange tak for din forståelse.

Skatter og afgifter

1) Den rækkefølge, vil blive erklæret som gave og lavere værdi for at eliminere og reducere din brugerdefineret skat, og det er nemt at tilpasse procedure.

2) De regler, der er forskellige i hvert land, desværre er der ingen måde for os at kende de relus, forordninger, brugerdefineret traditioner, praksis, papirarbejde i alle lande, Derfor kan vi ikke tilbyde rådgivning om skatter og afgifter i dit land, men hvis du kender de oplysninger, der af skatter og afgifter regler i dit land, skal du blot fortælle os, at vi er mere end glade for at følge dine skridt.

Forsendelse

vi støtter gratis forsendelse ved china post, luftpost, normalt vil det koste 15~45 dage til dit land. men når de overgår til salg sæson, virksomheden i Kina post har til at beskæftige sig med tusindvis af pakker hver dag, og den skik vil styrke tilsynet med hver pakke, vil der være mange eksterne faktorer, der er årsag til forsinkelsen, så måske vil det koste mere end 2 måneder til dit land. hvis du ønsker at købe gave til en særlig dag, det er godt for dig at købe, før 2~3 måneder siden. tak

Tilbagebetaling

1) Defekte produkter skal fortælle i 3 dage sammen med fotos af defekte dele, kan vi sende et nyt til erstatning, men kunden skal betale fragt

2) hvis du ønsker en refundering, kun den mængde af varen i sig selv

Feedback

Hvis du er tilfreds med de varer, du har modtaget, pls give os positiv feedback, din støtte er den magt, der arbejder.

Aldersgruppe > 3 år
Påfyldning PP Bomuld
Materiale Plys
Funktioner Fyld & Plys,Blød
Dyr Katte
Advarsel tage pleje
Form Kat
Element Type Dyr
Tema Kat
Køn Unisex
Mærke candice guo
Model-Nummer Tyve millioner et hundrede og halvfjerds millioner otte hundrede og tre tusind, et hundrede og tretten
Oprindelsessted Kina (Hovedlandet)
Type Eyeshade
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer