Nyhed Reduced price!
45x200cm Tavle Wall Sticker Dyrke Børns DIY Flytbare Graffiti Maleri, Udsmykning Kunst Maleri Værktøjer

45x200cm Tavle Wall Sticker Dyrke Børns DIY Flytbare Graffiti Maleri, Udsmykning Kunst Maleri Værktøjer

kr46.10

-15%

kr54.25

Ny vare

På lager

Tags: kunst indretning, kunst diy, graffiti kunst, Billige kunst indretning, Høj Kvalitet, kunst-diy, Kina art graffiti Leverandører.

Navn: 45X200cm Graffiti Tavle klistermærker Farve: mørkegrøn / Sort Materiale: PVC Størrelse: 45 X 200 cm Pakning: 1 Stk Tavle klistermærker(farve: Random) Produkter Anvendelsesområde, som kan være direkte lagt på en flad væg, træ, glas og andre overflader, hvilket giver dig mulighed for øjeblikkeligt at få en smuk tavle, er det første valg, skoler, boliger, kontorer, restauranter, caféer og lignende. Tavle film er vandtæt, pasta praktisk , holdbart, Almindelig kridt til at skrive. Produkt Beskrivelse: 1. Pas på ikke at beskadige væggen, kan fjernes uden at efterlade spor; 2. Kan bruges flere gange, let at rense, rengøre, let at indsætte, varig fast; 3. Almindelig kridt skrivbar helst med en fugtig klud, rene og fri for støv; 4. I overensstemmelse med Internationale Sikkerhedsstandarder.

Forsendelse ◆ Vi afsender normalt din ordre inden for 48 timer efter modtaget din betaling.

◆ Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, og det er normalt at tage 10-30 dage med almindelig post(Groendalspark.dk Standard Shipping,epacket,kina post aircondition, mail osv.).

◆ Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Vi vil erklære, at den lille værdi for at undgå told skat, Normalt ingen told problem med almindelig post. Hvis du køber en høj værdi element og vælge hurtig forsendelse(DHL,EMS Aramex osv.), på grund af forskellige politikker i forskellige lande,kan der være en told skat, der skal betales af køber.

◆ Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, men du stadig ikke modtaget den vare, bedes du kontakte os og vi vil hjælpe dig til at forlænge Beskyttende tid af for. 1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og vores service, bedes du tage et minut til at efterlade os en positiver feedback med 5 stjerner. 2. Når du har et problem,så tøv ikke med at kontakte os for at få en løsning. Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Størrelse 45 x 200cm
Navn 45x200cm Graffiti Wall Stickers
Model-Nummer 45x200cm Graffiti Wall Stickers
Foldede No
Type Tavle
Mærke XIALUOSHAN
Materiale PVC
Farve Mørk Grøn / Sort
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 46cm x 10cm x 5cm (18.11in x 3.94in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer